Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 13:42

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές από την Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης

dimotikh__astynomiaΕυαισθητοποιημένη σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κοζάνης, εφαρμόζει για ακόμη μία χρονιά, κύκλο εκπαιδευτικών μαθημάτων κυκλοφοριακής αγωγής σε σχολεία του νέου διευρυμένου Δήμου Κοζάνης. Τα μαθήματα επεκτάθηκαν αυτή τη χρονιά σε νηπιαγωγεία και γυμνάσια.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Αποστολίδης, η Διευθύντρια της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης κ. Μαρία Θεοδωρίδου, καθώς και στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας, βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 14 Μαρτίου 2012, στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο, όπου πραγματοποίησαν παρουσίαση που αφορά στην κυκλοφοριακή αγωγή, στους μαθητές της Ά τάξης του γυμνασίου.

Η παρουσίαση περιελάμβανε την θεωρητική κατάρτιση των μαθητών σε θέματα οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας, καθώς και την προετοιμασία τους για την πρακτική εκπαίδευση τους, στο χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κοζάνης.

Η Διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας θα συνεχίσει αυτήν την προσπάθεια ενημέρωσης των μικρών μαθητών, δίνοντάς τους την δυνατότητα να καλλιεργήσουν σωστή κυκλοφοριακή συμπεριφορά και ταυτότητα, ως μελλοντικοί οδηγοί.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 13:44