Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 13:41

Π. Κουκουλόπουλος: Τον πρώτο λόγο για το χωρο φιλοξενίας μεταναστών έχει η κοινωνία της Νεάπολης

koukoulopoulos_vouliΟ Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος αναφερόμενος στη δημιουργία Κέντρου Υποδομής Μεταναστών στην περιοχή της Νεάπολης Κοζάνης που μελετά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έκανε την εξής δήλωση...

«Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα απ΄ τον Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη για το σχεδιασμό της δημιουργίας του Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών στη Νεάπολη Κοζάνης, ζήτησα να ενημερωθεί άμεσα η Δήμαρχος Βοίου και η τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με την προσωπική μου εκτίμηση τέτοιου είδους ενέργειες, όπως η δημιουργία ενός Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών, δεν αποτελούν ούτε καταστροφή, αλλά ούτε και σωτηρία για έναν τόπο. Πρέπει όμως να αποφασίζονται ή να απορρίπτονται αφού εξεταστούν με ψυχραιμία και εκτιμηθούν σωστά όλα τα στοιχεία και οι παράμετροι.

Σε κάθε περίπτωση όμως εκείνοι που πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν την όποια απόφαση, είναι το Δημοτικό Συμβούλιο (Βοίου) και η τοπική κοινωνία της Νεάπολης. Και η απόφαση αυτή θα πρέπει να είναι σεβαστή.

Όπως ενημέρωσα σχετικά και τη Δήμαρχο Βοίου κ. Ορφανίδου, είμαι στη διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών της περιοχής, κάτι που πιστεύω πως ισχύει και για τους υπόλοιπους συναδέλφους μου βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, για να παραστούμε σε μια ανοιχτή δημοκρατική διαβούλευση για το θέμα αυτό, προκειμένου να ακούσουμε τις δικές τους απόψεις και στη συνέχεια να καταθέσουμε και τις δικές μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 15:46