Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 07:57

Επιτυχίες και μετάλλια για τους σκακιστές της Ποντοκώμης

Φωτογραφία αρχείου απο παλιότερες επιτυχίεςΜε μετάλλεια έφυγαν οι νεαροί αθλητές του Γ.Σ. Ποντοκώμης στο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Κ.Δ. Μακεδονίας που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα.  Στους αγώνες συμμετείχαν 15 μαθήτριες και μαθητές από το Γυμνάσιο και το Δημοτικό σχολείο του χωριού και για μια ακόμα φορά φέτος κατάφεραν να διακριθούν.

Αναλυτικά η Κιζιμίδου Χριστίνα διατήρησε τον τίτλο της και αναδείχθηκε και φέτος Πρωταθλήτρια στην Δ΄ Δημοτικού. Δευτεραθλήτρια στην ΣΤ΄ Δημοτικού κατετάγη η Παναγιωτίδου Χριστίνα ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Τσιδαρίδης Ιάκωβος στην Γ΄ Δημοτικού, ο Πέπα Μάριο στην Δ΄ Δημοτικού και η Σαμαρά Αναστασία επίσης στην Δ΄ Δημοτικού.
Επίσης από τον Γ.Σ. Ποντοκώμης συμμετείχαν στους αγώνες:

Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΤΣΙΔΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΚΙΖΙΜΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΠΕΠΑ ΡΕΤΖΙΝΟ
ΦΩΤΟΓΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΛΕΒΕΝΤΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ-ΜΑΡΙΑ

Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΠΕΠΑ ΕΡΣΙ
ΦΩΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Οι αθλητές του Γ.Σ. Ποντοκώμης που προκρίθηκαν από το Ατομικό Πρωτάθλημα και το Ομαδικό Κεντροδυτικής Μακεδονίας που προηγήθηκε θα εκπροσωπήσουν την Ποντοκώμη στο Αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 7-9 Απριλίου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 08:03