Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 17:28

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Δήμος Βοϊου για το θέμα της δημιουργίας κέντρου μεταναστών

neapolistratopedΣτη δικαιοσύνη θα προσφύγει τις επόμενες μέρες ο Δήμος Βοϊου Κοζάνης για το θέμα της προωθούμενης δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών σε πρώην στρατόπεδο κοντά στον οικισμό της Νεάπολης.

Αυτό ανέφερε στο ΑΜΠΕ η δήμαρχος Βοϊου, Παναγιώτα Ορφανίδου, η οποία επισήμανε ότι συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής έξω από το χώρο του πρώην στρατοπέδου.

Στο μεταξύ, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, προσκάλεσε την ερχόμενη Παρασκευή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής. «Η κατ αρχήν απάντηση του υπουργού ήταν θετική όμως περιμένουμε ενημέρωση από το υπουργείο για το αν η επίσκεψη αυτή τελικά θα γίνει» σημείωσε ο κ. Δακής.

Σε κάθε περίπτωση ανέφερε: «περιμένουμε νομοθετική ρύθμιση από το υπουργείο με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις γραπτές προτάσεις της κυβέρνησης για να πάρουμε αποφάσεις ως θεσμικό όργανο σχετικά με τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας μεταναστών στη Δυτική Μακεδονία. Διαφορετικά, ουδείς μπορεί να τοποθετηθεί σε πηγη: απε μπε

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 17:32