Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 17:00

Η Αλέκα Παπαρήγα από την Κοζάνη: «Καλούμε τον λαό να “αυτοκτονήσει” πολιτικά τους υπεύθυνους»

P4050021Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στην κυβέρνηση κατά την επίσκεψή της στην Κοζάνη με αφορμή το τραγικό γεγονός τηςKKE-logo-CB6DEC4F02-seeklogo.comαυτοκτονίας του 77χρονου συνταξιούχου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «καλούμε τον λαό να "αυτοκτονήσει" πολιτικά τους υπεύθυνους». Στη συνέχεια έκανε λόγο για «τραγική πολιτική εκμετάλλευση» στέκοντας επίσης στην αύξηση των αυτοκτονιών στη χώρα μας.

Η κα. Παπαρήγα αναφερόμενη και στα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών επισήμανε πως «το πρόβλημα είναι υπαρκτό, ριζική λύση δεν υπάρχει» και πρότεινε την λύση των ταξιδιωτικών εγγράφων. Όσων αφορά για τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών και συγκεκριμένα της περιοχής μας η κα. Παπαρήγα ήταν κατηγορηματική λέγοντας «όχι» στα στρατόπεδα υποδοχής και χαρακτήρισε τις επιλογές της κυβέρνησης ως «προεκλογικά παιχνίδια» τονίζοντας πως «θέλουν να αλλάξουν την ατζέντα των εκλογών».

Η κ. Παπαρήγα μίλησε για ανοιχτούς χώρους φιλοξενίας με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

Η γγ του ΚΚΕ μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ για την προεκλογική περίοδο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «καμιά κυβέρνηση που θα βγει από αυτές τις εκλογές, ούτε θέλει και ούτε μπορεί να συγκρουστεί με το κατεστημένο των επιχειρηματικών ομίλων Ελλάδας και Ευρώπης οι οποί έχουν συμφέροντα από τα μνημόνια» και ζήτησε από τους πολίτες την αποδυνάμωση του δικομματισμού.

P4050022Η κα. Παπαρήγα στην αρχή της ομιλίας έκανε λόγο για μια «αποδυναμωμένη Ευρώπη» και στάθηκε στην μονομερή διαγραφή του χρέους και στην κοινωνικοποίηση του πλούτου της Ελλάδας.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η κα. Παπαρήγα μετά τις επισκέψεις της νωρίτερα το πρωί στο 1ο ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Κοζάνης και στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, στις 8:00 μμ. θα παραβρεθεί σε σύσκεψη που οργανώνει η ΚΟ Σιάτιστας του ΚΚΕ, με μαζικούς φορείς, με θέμα την ανεργία, στην αίθουσα του Δημαρχείου στη Σιάτιστα.

Για αύριο ημέρα Παρασκευή η γγ του ΚΚΕ θα επισκεφτεί στις 8:00 πμ. το ορυχείο Αμυνταίου, στις 10:00 πμ. το ορυχείο του Νότιου Πεδίου, στις 11:30 πμ. το ορυχείο του Κύριου Πεδίου και θα κλείσει τον κύκλο των επισκέψεών της στις 7:30 μμ. όπου θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα τέχνης στην Κοζάνη.

Ρεπορτάζ-Στέλιος Φούντογλου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 17:27