Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 16:48

Η ομάδα Μοντέρνου Χορού της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης «χορεύει»

mak_dynΗ ομάδα Μοντέρνου Χορού της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης συμμετείχε την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Χορού Salonika Open το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο
της Μίκρας, στην Θεσσαλονίκη. Πλήθος χορευτών έδωσαν το παρόν αν αναλογιστούμε ότι υπήρχαν κατηγορίες...

(juveniles, juniors, youth, adults και solo) και στην κάθε κατηγορία υπήρχαν από 5 έως 23 διαγωνιζόμενες ομάδες. Η ημέρα του Σαββάτου ήταν αφιερωμένη σε χορούς Latin – salsa ενώ η Κυριακή σε Oriental, Σύγχρονο και Μοντέρνο Χορό, Hip-hop και Break dance.

Όλοι οι χορευτές και οι χορεύτριες έδωσαν εκπληκτικές παραστάσεις, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους κριτές και θεατές – συγγενείς, γονείς, δασκάλους και απλούς φίλους του χορού. Η τεχνική κατάρτιση, η εκφραστικότητα, ο συγχρονισμός, τα κοστούμια και η μουσική ήταν τα στοιχεία στα οποία αξιολογήθηκαν όλες οι ομάδες, των οποίων το χορευτικό – τεχνικό επίπεδο ήταν πολύ ανεβασμένο.

Η χορευτική ομάδα της Μακεδονικής Δύναμης αποτελούνταν από 10 χορεύτριες: Ατσικίδου Σταυρίνα, Ηλιάδου Γεωργία, Καζαντζίδου Βανέσα, Κακαλέ Μαρία, Κώτη Αφροδίτη, Μένε Δέσποινα, Σιούλα Μαρίνα, Τζαλαζίδου Στέλλα, Τσαρίδου Τζίνα, Φούντογλου Νένα, οι οποίες έλαβαν πρώτη φορά μέρος σε αυτό το Διεθνές τουρνουά χορού οπότε ήταν σίγουρα για όλες τους μοναδική εμπειρία. Είχαν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλα είδη χορού, να κρίνουν και να συγκρίνουν που είναι καλύτερες, που υστερούν ίσως να ΄΄κλέψουν΄΄ και νέα στοιχεία, αναπτύσσοντας έτσι την κριτική τους ικανότητα.
Τα κορίτσια διαγωνίστηκαν στην κατηγορία Μοντέρνο Youth Group, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένες σε αυτό που έκαναν, φαινόταν ότι το ζούσαν, είχαν πάθος και ένταση τόσο που μετέδιδαν αυτή τους τη ζωντάνια και στο κοινό. Τα πήγαν περίφημα! Κατέκτησαν την 4η θέση και είναι πολύ ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα, αφού όπως προαναφέρθηκε ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε διαγωνισμό και μάλιστα διεθνή. Είναι λοιπόν όλες τους άξιες συγχαρητηρίων όπως και η δασκάλα τους κυρία Κουτρότσιου Αναστασία.

Το Δ.Σ. της Μακεδονικής Δύναμης συγχαίρει τα κορίτσια για αυτή τους τη συμμετοχή και εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την επόμενη φορά.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 16:50