Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 16:58

Στη Ρώμη ο Γιώργος Κασαπίδης

kasapidisΟ Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης, μετά τη συνάντησή του στη Ρώμη-στο πλαίσιο των δράσεων της Ομάδας Φιλίας των κοινοβουλίων Ελλάδας και Ιταλίας- με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Εστιατορίων Ιταλίας κ. Μιλίτση, έκανε την ακόλουθη δήλωση...

«Ένα άλλο δίκτυο προώθησης ελληνικών προϊόντων, από αυτό που επικράτησε τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία, έχει κάνει την εμφάνισή του στη γειτονική μας χώρα.
Έλληνες επιχειρηματίες, εστιάτορες στο επάγγελμα, εκμεταλλευόμενοι τη γευστική και ποιοτική υπεροχή της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών αγροτικών προϊόντων έστησαν το δικό τους δίκτυο σ' ολόκληρη την ιταλική χερσόνησο.

Πενήντα τέσσερα (54) εστιατόρια, αμιγώς με ελληνικά "πιάτα", προάγουν την ελληνική κουζίνα με φαγητά που παρασκευάζονται αποκλειστικά με πιστοποιημένα και ταυτοποιημένα ελληνικά αγροτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Παράλληλα γίνεται και προώθηση των συσκευασμένων ελληνικών προϊόντων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός των εστιατορίων.

Ως Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε στη δημιουργικότητα του Έλληνα επιχειρηματία και προτείνουμε την καθιέρωση ειδικού εθνικού σήματος πιστοποίησης των ελληνικών εστιατορίων του εξωτερικού σε συνεργασία με τις κατά τόπους ενώσεις τους και τις ελληνικές πρεσβείες. Έτσι θα μπορούν να λειτουργούν και ως διαρκείς εκθέσεις προβολής και προώθησης της ελληνικής κουζίνας και των πιστοποιημένων ελληνικών αγροτικών προϊόντων ποιότητας.

Είναι ένας ασφαλής τρόπος για την τόνωση της εξωστρέφειας του αγροτικού μας τομέα, ανέξοδος για τη χώρα που μπορεί να προκαλέσει συνέργειες με τον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού προς όφελος όλων και προπάντων της πατρίδας μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 17:00