Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 18:47

Κίνημα και για φτηνό ψάρι απο τους αλιείς της Λίμνης Πολυφύτου

psariaΤη δυνατότητα να βάλουν στο τραπέζι τους ψάρι φρέσκο, σε τιμές μειωμένες ως και 50%, δίνει στους καταναλωτές του Νομού Κοζάνης ο Σύλλογος Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
Έτσι, απο σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα 23 Απριλίου οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα ...

να προμηθευτούν απο τις λαϊκές αγορές, συγκεκριμένα είδη ψαριών, συνολικής ποσότητας άνω των 10 τόνων, όπως τόνισε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Κουρτίδης.
Οι μειώσεις τιμών, θα ισχύσουν στις λαϊκές αγορές των:
Πτολεμαϊδα Τετάρτη 18/4
Κοζάνη Σάββατο 21/4
Σέρβια Δευτέρα 23/4
Βελβεντό Δευτέρα 23/4
Οι μειώσεις , σύμφωνα με τον κ.Κουρτίδη, έχουν ως εξής: Γριβάδια και Γουλιανός τρία ευρώ/κιλό από επτά ευρώ/κιλό αντίστοιχα, Πρικί τρία ευρώ/κιλό από έξι ευρώ/ κιλό και διάφορα άλλα ψάρια που δεν προτιμώνται απο τους Έλληνες καταναλωτές, όπως (Πλατίκα και Πεταλούδα ) μισό ευρώ/κιλό0,5 ευρώ, απο ένα ευρώ/κιλό.
Τώρα και κίνημα για φτηνό ψάρι

Ο κ.Κουρτίδης επεσήμανε στο ΑΜΠΕ, ότι ο σύλλογος που αριθμεί 60 μέλη, εκ των οποίων τα 32 ενεργά, δεσμεύεται να συνεχίσει και στο επόμενο διάστημα με αντίστοιχες πρωτοβουλίες, έτσι ώστε οι Έλληνες καταναλωτές να μην πάψουν να «τρώνε ψάρι, λόγω οικονομικής κρίσης», υπογράμμισε ο κ. Κουρτίδης.
Τώρα και κίνημα για φτηνό ψάρι

Σημειώνεται δε, ότι απο τον Ιανουάριο, ο σύλλογος με μεσάζοντα έναν έμπορα απο την Τουρκία, εξάγει στο Ιράκ κάθε εβδομάδα 20 τόνους ψάρια, πεταλούδα και πλατίκες, προς μισό ευρώ/κιλό.

«Απο τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα έχουν συνεισφέρει ως και 200.0000 ευρώ σε συνάλλαγμα στην περιοχή μας και ακόμα δεν αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τα θέματα που μας απασχολούν», δήλωσε ο κ. Κουρτίδης.

πηγη:Εθνος

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 18:58