Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Απριλίου 2012 14:09

Ο Χάρης Καστανίδης από την Κοζάνη: «Υπάρχει ελπίδα και διαφορετικός δρόμος που μπορεί να οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση» – Δείτε φωτογραφίες

kastanidis3Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Κοινωνικής Συμφωνίας για την Π.Ε. Κοζάνης

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, οι υποψήφιοι βουλευτές της Κοινωνικής Συμφωνίας για την Π.Ε. Κοζάνης από τον πρόεδρο της Κ.Ο. Χάρη Καστανίδη. Ο κ. Καστανίδης επισκέφτηκε το Δημαρχείο Κοζάνης , ακολούθησε επίσκεψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και στην συνέχεια συζήτησε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Αθ. Τολιόπουλο, στο γραφείο του, για τα προβλήματα της περιοχής.

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες επισημαίνοντας πως «δεν πρέπει να παραιτηθούν από την αξίωση, να kastanidis1υπερασπιστούν την ατομική και συλλογική αξιοπρέπεια» και χαρακτήρισε τις εκλογές της 6ης Μαΐου ως «τις πιο κρίσιμες εκλογές μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου».

kastanidis5Οι υποψήφιοι βουλευτές της Κοινωνικής Συμφωνίας για την Π.Ε. Κοζανης

1. Νικόλαος Αμαραντίδης

2. Λάζαρος Μισαηλίδης

3. Θεοδώρα Μάνου – Γιολδάση

Ο κ. Καστανίδης αναφερόμενος στα παρακλάδια της οικονομικής κρίσης τόνισε ότι «είναι μια κρίση που ήδη περιθωριοποιεί μεγάλα τμήματα του κοινωνικού πληθυσμού» και στάθηκε στην πολυμορφία της που αλλάζει τα κοινωνικά δεδομένα. Η έξοδος της χώρας μας από την κρίση σύμφωνα με το κόμμα της Κοινωνικής Συμφωνίας μπορεί να αντιμετωπιστεί με την εφαρμογή ενός Εθνικού Σχεδίου Οικονομικής Ανασυγκρότησης.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος, διαβεβαίωσε ότι υπάρχει μια διαφορετική πολιτική αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχει ελπίδα και διαφορετικός δρόμος που μπορεί να kastanidis4οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση». Για τις εξελίξεις με την πώληση μονάδων της ΔΕΗ ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι «στρατηγικά ενεργειακά δίκτυα δεν είναι προς πώληση» και απαντώντας σε ερώτηση για τα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών, πρότεινε την δημιουργία κέντρων στα σημεία εισόδου των λαθρομεταναστών και ξεκαθάρισε πως ο πρώτος λόγος ανήκει στις τοπικές κοινωνίες.

Ρεπορτάζ – Στέλιος Φούντογλου

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Απριλίου 2012 14:20