Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2012 15:05

Ευχαριστήρια επιστολή του Γ. Κασαπίδη

KasapidisΘα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου να μ' εμπιστευτείτε γι' ακόμα μια φορά ως εκπρόσωπό σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Στην ιδιαίτερα δύσκολη μα και κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε, οφείλουμε να διασφαλίζουμε την ενότητα στην κοινωνία μας και με πνεύμα αυτοθυσίας να τ' αποδεικνύουμε στην πράξη.

Ν' αναζητούμε ότι μας ενώνει ως Έλληνες και μας δυναμώνει ως κοινωνία.
Ασφαλής οδηγοί γι' αυτό οι αρχές και οι αξίες του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης παράδοσής μας που σ' εξίσου δύσκολες περιόδους κράτησαν ζωντανό το Έθνος και δυνάμωσαν το γένος μας.

Δεσμεύομαι να συνεχίσω ν' αγωνίζομαι με περισσότερη δύναμη και πίστη δίπλα σας για τα προβλήματα και την προοπτική του τόπου μας και της πατρίδας μας.

Ζωντανά παραδείγματα για την αντιμετώπιση των δεινών που μας οδήγησαν σ' αυτή την κατάσταση τα πλήθη των πρώην, των ευεργετών και των αγίων του έθνους μας που φώτισαν με τις θυσίες τους τον Ελληνισμό σε σκοτεινές περιόδους, όπως αυτή που βρισκόμαστε τώρα.

Κοινό γνώρισμα όλων η πίστη σε ανώτερα ιδανικά και ιδεώδη και στον ίδιο το Χριστό.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μαϊος 2012 15:07