Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 12 Μαϊος 2012 17:56

Π. Κουκουλόπουλος: «Την τελευταία εβδομάδα των εκλογών υπήρχε μια απίστευτη λασπολογία εις βάρος μου»

koykoylopoylos3Στην εκπομπή του TOP Channel «Μία Εβδομάδα- Ένα Σάββατο» μίλησε πριν από λίγο ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΠΕ Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος σχολιάζοντας την επικαιρότητα και απαντώντας σε ερωτήσεις προσωπικού περιεχομένου. Ο κ Κουκουλόπουλος ερωτώμενος για τον σχηματισμό κυβέρνησης τόνισε μεταξύ άλλων πως...

«το θέμα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά δείχνει δύσκολο να υπάρξει αποτέλεσμα» και στη συνέχεια σκιαγραφώντας τον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος τόνισε ότι «ο Π. Καμμένος και ο Α. Τσίπρας είναι νικητές των εκλογών, πανηγυρίζουν για το αποτέλεσμα και την καταδίκη του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από νέα προσφυγή στην κάλπη».

Όσων αφορά για το αν η χώρα οδηγηθεί σε νέα εκλογική μάχη επισήμανε πως «οι εκλογές δεν έχουν προκηρυχτεί» και ζήτησε να περιμένουν οι πολίτες την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μια ομιλία όπου σύμφωνα με τον ίδιο «ο κ. Βενιζέλος θα πει την αλήθεια».

Ο κ. Κουκουλόπουλος απάντησε και για τις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε κατά την προεκλογική περίοδο, λέγοντας πως «την τελευταία εβδομάδα των εκλογών υπήρχε μια απίστευτη λασπολογία εις βάρος μου. 100% συκοφαντική. Σε όλα τα λεωφορεία των εργαζομένων της ΔΕΗ υπήρχε συζήτηση από τους εργαζομένους ότι το ασφαλιστικό αλλάζει κτίριο και πάει σε δικής μου ιδιοκτησίας. Ούτε στο Μανχάταν έχω διαμέρισμα όπως λένε. Το πόθεν έσχες μου δημοσιεύεται. Ο γιος μου μένει στο Μόντρεαλ και δεν έχει περιουσιακά στοιχεία. Δεν έχω περιουσιακά στοιχεία εκτός πόλης. Το πόθεν έσχες μου λέει απολύτως την αλήθεια. Όποιος πιστεύει το αντίθετο να το πει δημόσια. Αν ακούσω με ονοματεπώνυμο κάποια πράγματα θα προσφύγω στη δικαιοσύνη».

Με πληροφορίες από το Kozanimedia.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Μαϊος 2012 18:04