Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 09:20

Επίσκεψη Κασαπίδη σε Ασβεστόπετρα, Άρδασσα, Κρυόβρυση, Αναρράχη, Εμποριο, Μηλοχώρι και Φούφα

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Ικανοποιημένος από την παρουσία των κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων της Ασβεστόπετρας, της Άρδασσας, της Κρυόβρυσης, της Αναρράχης, του Εμπορίου,

του Μηλοχωρίου και του Φούφα, εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023. 

O κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», συζήτησε με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων και εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, απάντησε στις ερωτήσεις των ανθρώπων της παραγωγής και αναφέρθηκε στα έργα της Περιφερειακής Αρχής που πραγματοποιήθηκαν αλλά και στο σχεδιασμό των έργων που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασαπίδης, έδωσε έμφαση στην υλοποίηση υποδομών για τη διαχείριση των αστικών λυμάτων της λεκάνης της Εορδαίας. Ένα εμβληματικό  έργο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής και θα διασφαλίσει συγχρόνως την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς θα συμβάλει στην προστασία των υγροτόπων του ποταμού Σουλού και της λίμνης Βεγορίτιδας.

Ταυτόχρονα έδωσε τους άξονες όπου θα αναπτυχθεί το Θεματικό Πάρκο Αγροδιατροφικού τομέα στην Αναρράχη και έκανε λόγο για τα έργα αγροτικής οδοποιίας που διευκολύνουν την καθημερινότητα του αγροτικού πληθυσμού και των επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα.       

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 09:24