Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 14:05

Δήλωση υποστήριξης της Εφης Μιχελάκη στο Στ. Κασσελάκη. Στον Α γυρο ειχε υποστηρίξει τον Ν. Παππά

Την προηγούμενη Κυριακή η ίδια η κοινωνία απέδειξε κάτι που ακράδαντα πίστευα, πως έχει δηλαδή την ανάγκη της συμμετοχής αρκεί να υπάρχει το έναυσμα. Το γεγονός αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και την προηγούμενη φορά με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τώρα με την προσέλευση 150.000 ανθρώπων.
Έτσι λοιπόν, με τον Αλέξη Τσίπρα να παραμένει ζωντανή ιστορία αλλα και εγγύηση για το μέλλον, καλούμαστε να συμμετέχουμε και αυτήν την Κυριακή στην διαδικασία η οποία θα αναδείξει τον νέο πρόεδρο.
Αποτελεί ιστορική στιγμή και επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί επιτέλους η δημοκρατική παράταξη στη χώρα και μπροστά σε αυτό το μεγαλείο δεν υπάρχουν περιστροφές και εμμονές.
Με την κοινωνία για την κοινωνία σε ένα περιβάλλον που θα εμπνέει όλο και περισσότερο, ενώ θα μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας όλων των κοινωνικών ομάδων χωρίς αποκλεισμούς.
Ονειρευόμαστε έναν δίκαιο κόσμο που θα σέβεται την εμπειρία ενώ θα ενσωματώνει την φρεσκάδα της νεότητας.
Εστιάζοντας στην πολιτική λοιπόν, για αυτούς και ακόμα περισσότερους λόγους την Κυριακή με όλη μου την καρδιά στηρίζω την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.
Ήρθε να ταράξει τα νερά για να ξεκαθαρίσουν αλλά κυρίως ήρθε με την αυτοπεποίθηση που παίρνει από τον κόσμο και αυτό είναι το εξαιρετικά σημαντικό.
Η νομιμοποίηση που ήδη έχει από την βάση με σκοπό την αντιπαράθεση της σύγχρονης αριστεράς με την νεοφιλελεύθερη δεξιά αποτελεί σοβαρότατη πολιτική και δημοκρατική πράξη η οποία θα είναι νικηφόρα.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 14:13