Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 12:18

Σπάρτακος και Metlen Energy ενώνουν τις δυνάμεις τους για αίμα

Η ανακοινωση του σωματείου

Έπειτα από την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο και με τις ανάγκες σε αίμα να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα,

ο ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ και η εταιρεία "Metlen Emergy and Metals", ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους και θα πραγματοποιήσουν μια ακόμα εκδήλωση αιμοδοσίας, εντός του εργοταξίου που υπάρχει στο Ορυχείο Αμυνταίου για την κατασκευή του έργου "Amyntaio Cluster 2".

Για μια ακόμα φορά, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εργαζόμενοι στο Φωτοβολταϊκό Πάρκο που κατασκευάζεται στην περιοχή Αμυνταίου, διαθέτοντας τις μονάδες στην Τράπεζα του Σωματείου.

Το αίμα είναι πολύτιμο και πάντα σε ζήτηση.

Ας το δώσουμε, όπου μπορούμε και όταν μπορούμε, για να καταφέρνουμε πάντα ΟΛΟΙ μαζί να ενισχύουμε τις Τράπεζες Αίματος με το πολυτιμότερο αγαθό που δίνει ελπίδα και ζωή.

 

Η εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας στις 26/6, θα γίνει σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

 

Όσοι συμμετέχουν είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ ή την ταυτότητά τους.