Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 11:46

Θετικός απολογισμός των εκδηλώσεων: Η γενιά Ζ και το ChangerZ Festival “ταρακούνησαν” για τα καλά τον Περδίκκα

Μία άνευ προηγουμένου γιορτή διοργανώθηκε στον Περδίκκα Εορδαίας και συγκεκριμένα κοντά στο τεχνητό φράγμα από την Πέμπτη 4 έως την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Η Thessaloniki Brand σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Περδίκκα, τον δήμο Εορδαίας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε το ChangerZ, το 1ο Φεστιβάλ αφιερωμένο στη γενιά Ζ. 

Το φεστιβάλ περιελάμβανε πλήθος δράσεων και δραστηριοτήτων όπως: yoga, pilates, salsa, bachata τις οποίες μπορούσε κανείς με το εισιτήριο του να απολαύσει, ενώ μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνονταν και ενδιαφέροντα workshops σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και το dating στις μέρες μας. Συναυλίες με εκρηκτικούς καλλιτέχνες έδωσαν επίσης τον δικό τους ρυθμό στη σκηνή. Στον χώρο υπήρχε και η δυνατότητα κατασκήνωσης, επομένως πολλοί επισκέπτες προτίμησαν να απολαύσουν ολοκληρωμένη την εμπειρία.

Η κάθε ημέρα είχε το δικό της μουσικό ηχόχρωμα.
Την πρώτη μέρα η Μαρίνα Σπανού και η Μαρίνα Σάττι έδωσαν μια παράσταση που ξετρέλανε το κοινό. Παιδιά κάθε ηλικίας, αλλά και μεγαλύτεροι έσπευσαν να ακούσουν τις αγαπημένες τους.

Τη δεύτερη μέρα ο Novel 729 ξεσήκωσε τους λάτρεις του είδους που τον υποδέχτηκαν με πανό, ενώ την τρίτη μέρα ο Πάνος Βλάχος και οι Σκιαδαρέσες κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια ξέφρενη γιορτή. 

Η τελευταία ημέρα περιελάμβανε στο μουσικό της πρόγραμμα DJ’s όπως ο CJ Jeff και η Άννα Μαρία Παπαγιάννη για να κλείσουν το φεστιβάλ με ένα πάρτι. 

Το ChangerZ άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στην τοπική κοινότητα που το αγκάλιασε θερμά με πλήθος εθελοντών να συρρέει για να βοηθήσει ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Δεν είναι ακόμη ένα φεστιβάλ, αλλά το Φεστιβάλ αφιερωμένο στη γενιά Ζ και το σίγουρο είναι ότι ήρθε για να μείνει.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 11:50