Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 21:11

Θεμιστοκλέους για την ΜΕΘ του Μποδοσάκειου: "το προσεχές διάστημα θα ανακοινώσουμε μέτρα για το θέμα"

Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στα νοσηλευτικά ιδρύματα δυτ.Μακεδονίας,

επισκέφθηκε πριν από λίγο ο υφυπουργός Υγείας  Μάριος Θεμιστοκλέους,  συνοδευόμενος από τον διοικητή της 3ης Υ.Πε. Δημήτρη Τσαλικάκη.

Για το θέμα της υπερσύγχρονης ΜΕΘ  δυναμικότητας 6 κλινών που είναι κλειστή λόγω έλλειψης προσωπικού εδώ και πολλούς μήνες, αλλά και της μεγαλύτερης ενίσχυσης  με γιατρούς της Ογκολογικής κλινικής που καλύπτει περιστατικά χημειοθεραπειών απ’όλη την δυτική Μακεδονία, ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε ότι «το Μποδοσάκειο έχει πρόβλημα σε πολύ συγκεκριμένες κλινικές, είμαστε εδώ για να το αντιμετωπίσουμε» και υποσχέθηκε ότι το επόμενο διάστημα «θα ανακοινώσουμε συγκεκριμένα μέτρα για αυτό το θέμα».  Πρόσθεσε ότι το προσεχές διάστημα «θα υπάρξει προκήρυξη θέσεων Ιατρικού προσωπικού για θέσεις σε νοσηλευτικές μονάδες που έχουν χαρακτηριστεί ως άγονες περιοχές» ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «θα υπάρξει ανταπόκριση μετά την ανακοίνωση των κινήτρων που δόθηκαν στο Ιατρικό προσωπικό».

Ο κ. Θεμιστοκλέους συνοδευόμενος από τον διοικητή του νοσοκομείου Γιάννη Κετικίδη περιηγήθηκε στην ΜΕΘ, στην Ογκολογική κλινική και σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου, ενώ συμμετείχε σε ευρεία συνάντηση με τους εκπροσώπους όλων των εργαζομένων στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Την Τέταρτη ο κ. Θεμιστοκλέους θα περιοδεύσει στα Νοσοκομεία Γρεβενών Κοζάνης και Φλώρινας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΣΠ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 21:17