Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 09:44

Με ενθουσιώδη χειροκροτήματα και επεφημίες του κοινού έκλεισαν χθές οι εκδηλώσεις Jazz στην Κοζάνη. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Επεσε η αυλjazz_merosynaylέα των διήμερων μουσικών εκδηλώσεων jazz που έγιναν στο υπαίθριο Θεάτρο της Κοζάνης. jazz_ros_syna

Χθές το βράδυ ...

ο Βιμπραφωνίστας Χρήστος Ραφαηλίδης, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στο μπάσο, ο Γιώργος Τζούκας στο πιάνο και ο Μανώλης Κουτσονάνος στα κρουστά, έπαιξαν δικές τους συνθέσεις και αποζημίωσαν το κοινό με τους αυτοσχεδιασμούς τους. Για πρώτη φορά βρέθηκαν και οι τεσσερις μουσικολι όλοι μαζί στο πάλκο και αυτό έχει την δική του σημασία για τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

 

jazzbmerossynayljazzbmerosynaylΟ Γιώτης Κιουρτσόγλου τό είπε ευχήθηκε ξεκάθαρα τέτειες εκδηλώσεις να πάρουν ένα μόνιμο χαρακτηρα και να καθιερωθούν ως JAZZ Φεστιβαλ  της πόλης.

Το πρόγραμμα κράτησε περί τις δύο ώρες και ειχε απόλα τα αστεία και τα ανέκδοτα του Γιώτη Κιουρτσόγλου τον εξομολογητικό τόνο του Κουτσονάνου ενώ ο Χρήστος Ραφαηλίδης έπαιξε κομμάτια που θα παρουσιασθούν στην νέα του δισκογραφική δουλειά.

Τα σφυρίγμα, οι επεφημίες και τα χειροκροτήματα του κοινού που ανταπέδιδε  με τον τρόπο του στους αυτοσχεδιασμούς καιτο μαγικό παίξιμο των μουσικών κυριάρχησαν καθόλη την διάρκεια της συναυλίας.

Ελπίδα ολων, τέτοιες εκδηλώσεις να πάρουν ένα πιό μόνιμο χαρακτήρα σε μοπρφή Φεστιβάλ για την Κοζάνη.  

{youtubejw}Dbqr2FXqNmo{/youtubejw}

{youtubejw}W_YzENGloTo{/youtubejw}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 10:54