Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 12:15

Λ. Μαλούτας: ''Δεν υπάρχει θέμα έκπτωσης απο το αξίωμα για κανέναν αυτοδιοικητικό της Κοζάνης'' (Ηχητικό)

maloytas-geladarΜιλώντας στο Vetofm ο Δήμαρχος Κοζάνης  Λάζαρος Μαλούτας δήλωσε ότι «δεν συντρέχει λόγος έκπτωσης από το αξίωμα κανενός αιρετού της Κοζάνης» σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας Πτολεμαίος που αναδημοσιεύθηκε στο σύνολο του ηλεκτρονικού τύπου.

 

 

«Έκπτωση από το αξίωμα συντρέχει όταν προκύπτει δόλος κάτι που δεν αφορά την συγκεκριμένη απόφαση» τόνισε  όπου έχουμε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή στον δήμαρχο σε δύο αντιδημάρχους την επικεφαλή της Αντιπολίτευσης στον Δήμο και δημοτικούς συμβούλους. Ο Κ. Μαλούτας παραδέχθηκε ότι το αδίκημα έχει να κάνει με παράβαση καθήκοντος «την άποψη μου την έχω εκφράσει και παλιότερα για το θέμα και είναι σε όλους γνωστή». Για την απουσία από το δικαστήριο τόνισε ότι «υπήρξε η άποψη της νομικής υπηρεσίας του Δήμου ότι η υπόθεση δεν θα εκδικασθεί καν στο Πλημμελειοδικείο και λόγω της παρουσίας της Κ. Νανοπούλου που είναι Συμβολαιογράφος η υπόθεση θα εκδικαζόταν απευθίας στο Εφετείο. Θα πάμε στο εφετείο και θα εξηγήσουμε τις απόψεις μας» σημείωσε ο κ. Μαλουτας.

 

Η δήλωση του Λ. Mαλούτα στο vetofm

{mp3}120910_maloytasdikastirio{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 12:45