Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 11:25

Χωρίς προβλήματα το πρώτο κουδούνι. Ανησυχία της ΕΛΜΕ Κοζάνης. Σαβιλιωτίδης και Kαλημέρης μίλησαν στο Veto (ηχητικό)

mathimataΧωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα το κουδούνι για τους μαθητές των δημοτικών, Γυμνασίων και λυκείων της Π.Ε. Κοζάνης. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε μιλώντας στο vetofm ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

κ. Σαβιλιωτίδης οι καθηγητές στα γυμνάσια κα τα λύκεια της περιοχής έχουν όλοι τοποθετηθεί εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Από τους 2200 καθηγητές υπάρχει πρόβλημα περίπου με 20 -25 και σύμφωνα με τον κ. Σαβιλιωτίδη θα έχει λυθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Σαβιλιωτίδης στο vetofm

{mp3}120911_saviliotidis{/mp3}

Σε διαφορετικό κλίμα οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΛΜΕ Κοζάνης κ. Χ. Καλημέρη που σημείωσε τα προβλήματα που θα υπάρξουν από κάποια υπεράριθμα τμήματα σχολείων που με ευθύνη της συγκρότησε η Περιφερειακή διευθύντρια Έλενα Ζυγούρη. Ακόμη εξέφρασε τον προβληματισμό του για το εάν θα κυλήσουν όλα ομαλά κατά την διάρκεια του χειμώνα σε ότι αφορά την θέρμανση πολλών σχολικών μονάδων, αφού πολλοί δήμοι βρίσκονται προ της χρεοκοπίας ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι σένα τέτοιο αρνητικό περιβάλλον η κυβέρνηση αποφασίζει να περικόψει και άλλο τους μισθούς των εκπαιδευτικών.

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χ. Καλημερης

{mp3}120911_elme{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 11:35