Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 14:04

Δεν υπάρχει θέμα κατολίσθησης, στην δημοσιότητα θα δοθεί η Εκθεση των ειδικών για το ρήγμα (Ηχητικό)

sokoytisΚαθησυχαστικός ως προς τα δημοσιεύματα που είδαν το φώς της δημοσιότητας εμφανίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης κ. Γιάννης Σόκουτης rigma_mayrophgh2μιλώντας στο veto fm. Ο κ. Σόκουτης δήλωσε κατηγορηματικά οτι δεν υπάρχει θέμα κατολίσθησης και αυτό το βεβαιώνουν οι επιστήμονες που συμμετέχουν στην επιτροπή παρακολούθησης του ρήγματος.

Τόνισε επίσης οτι αργά το απόγευμα η αύριο το πρωϊ θα δοθούν τα στοιχεία και η εκθεση που ετοιμάζεται απο τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες στην δημοσιότητα ωστε να μην υπάρξουν υπόνοιες και υποψίες στους πολιτες κα τους εργαζόμενους της περιοχής.

Η Δήλωση του Γιάννη Σόκουτη στο Veto fm

{mp3}120917_sokoytisrigma{/mp3}

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΔΕΗ οπου ο κ. Καραπακάκης εκπροσωπώντας το Λιγνιτικό Κέντρο, διαβεβαιωσε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με το ρήγμα οπου παρακολουθείται απο ειδικά όργανα και στο σημείο οπου παρουσιάζει ενεργητικότητα, γίνονται εργασίες ελάφρυνσης και ταυτόχρονα στεγανοποίησης του. για τις καιρικες συνθήκες μες τις πολλές βροχές που αναμένονται ο κ. Καραπακάκης δήλωσε οτι έχει διευθετηθεί το θέμα και τα νερά οδηγούνται μακριά απο το ρήγμα. Ακόμη με κατηγορηματικό τόνο σημείωσε οτι δεν τίθεται θέμα για την ασφάλεια του προσωπικού και των μηχανημάτων και οτι υπάρχει διαρκής παρακολούθηση του φαινομένου.

Ο κ. Kαραπακάκης στο veto fm

{mp3}120917_karapakakisrigma{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 20:00