Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010 09:40

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 4ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

altΗ δήλωση του Μ. Στεργίου έχει ως εξής:
Το δημοψήφισμα διεξήχθη με απόλυτη τάξη και με τον τύπο και την ουσία των εθνικών εκλογών.
Το 80% του εκλογικού σώματος σε σχέση με τις τελευταίες εθνικές βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 προσήλθε εθελοντικά και μαζικά στις κάλπες σε μια άψογη διαδικασία δημοκρατικής συμμετοχής. Ο χρόνος που είχαμε διαθέσιμο να οργανώσουμε το δημοψήφισμα ήταν συντομότατος. Επικοινωνιακά δεν ήταν εύκολο να διαφημίσουμε την εκλογική διαδικασία όσο αποτελεσματικά θα θέλαμε και υπήρξε αντικειμενική αδυναμία ενημέρωσης των συμπολιτών μας για να συμμετέχουν καθολικά. Είχαμε απουσίες λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, λόγω σπουδών και άλλων υποχρεώσεων αρκετών συμπολιτών μας. Επομένως το συγκεκριμένο ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε κάθε λογική προσδοκία. Ο δήμαρχος του Βελβεντού Μανώλης Στεργίου μίλησε στο ραδιόφωνο του VETO91fm για το συγκεκριμένο δημοψήφισμα.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100705_stergioy{/mp3}

Όσον αφορά την ουσία του δημοψηφίσματος:Η εντολή από το λαό του Δήμου Βελβεντού δόθηκε και το μήνυμα έχει πάρα πολλούς αποδέκτες. Το 95,64% των δημοτών ψήφισε ΟΧΙ. Ψήφισε για την πλήρη αποχή από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη. Ψήφισε εναντίον της συνένωσης με το Δήμο στον οποίο μας υποχρεώνουν να συνενωθούμε ελέω Καλλικράτη.

Με τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, έχουμε στα χέρια μας την σημαντικότερη παρακαταθήκη στον μεγάλο μας αγώνα για να διεκδικήσουμε ενωμένοι την αυτονομία του Δήμου μας από την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν στην πρώτη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής και θα προσδιοριστούν οι επόμενες κινήσεις του αγώνα μας.

Οι δημότες του Βελβεντού απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι νοιάζονται και αγαπούν πολύ τον τόπο τους. Και ότι είναι υποδειγματικά ενωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που συμμετείχαν με τόση μαζικότητα στις εκλογές, όλους τους εθελοντές, νομικούς αντιπροσώπους, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και τους συνεργάτες του Δήμου, αιρετούς και υπαλλήλους που εργάστηκαν με εξαιρετική διάθεση και αφιλοκερδώς για να φέρουν σε πέρας αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας.

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τους ετεροδημότες στην Ελλάδα και τους πολυπληθείς ομογενείς στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Αυστραλία που συμπαραστάθηκαν ηθικά στον αγώνα μας.

Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω την Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών, την Κίνηση Γυναικών και προπαντός τη Δυναμική μας Νεολαία για τον υπέροχο και δίκαιο αγώνα τους με στόχο την αυτονομία του Δήμου Βελβεντού.

Οι δημότες του Βελβεντού απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο νοιάζονται και πόσο αγαπούν τον τόπο τους. Και αποδεικνύουν επίσης ότι είναι άπαντες ενωμένοι, πέρα από χρώματα και κόμματα για να πετύχουν τον στόχο τους.
 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

ΕΝΩΜΕΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.

Μανώλης Στεργίου
Δήμαρχος Βελβεντού

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 4ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Ψήφισαν:2.377,
Ποσοστό συμμετοχής 80% των εθνικών βουλευτικών εκλογών
ΕΛΑΒΑΝ:
ΟΧΙ: 2.237 ποσοστό 95,64%

ΝΑΙ: 102 ποσοστό 4,36%
ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ 38
Ο λαός του Βελβεντού ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:
ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010 11:46