Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 09:38

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς για την Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πτολεμαϊδα (video)

aneksartitoi_ellinesΣτο δρόμο προς το 1ο τους συνέδριο βαδίζουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και για το σκοπό αυτό γίνονται συγκεντρώσεις-ενημερώσεις. Πριν από λίγες μέρες έγινε στην Κοζάνη και σήμερα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η συνδιάσκεψη της Πτολεμαΐδας.
Ο συντονιστής της Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς δήλωσε ...

για τις συγκεντρώσεις αυτές και το σκοπό τους «στα πλαίσια της οργανωτικής συγκέντρωσης του κινήματος πραγματοποιείται σήμερα στην Πτολεμαΐδα η 2η γενική συνέλευση των μελών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην προσπάθεια και την πορεία που κάνουμε προς το συνέδριο του κινήματος που θα γίνει μέσα στο Νοέμβριο.

Η πρώτη γενική συνέλευση αφορούσε το Δήμο της Κοζάνης και έγινε πριν 10 μέρες και σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε την οργανωτική μας διάσκεψη που αφορά το Δήμο Εορδαίας. Ήμαστε σε πορεία προς το συνέδριο σε μια σειρά δραστηριοτήτων οι οποίες εξελίσσονται όλο αυτό το διάστημα. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει και η συγκέντρωση η συλλογή υπογραφών υπέρ της πρότασης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την κατάθεση ερώτησης στη βουλή για να διενεργηθεί η αιτία που μπήκε η χώρα στο μνημόνιο.
{youtubejw}sbvPoPbEJB8{/youtubejw}

 

Ανεπίσημα αυτό έχει ήδη ξεκινήσει από τα στελέχη μας, πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι και σύντομα θα λειτουργήσουν θα λειτουργήσουν τραπεζάκια στις μεγάλες πόλεις της Νομαρχιακής Ενότητας Κοζάνης όπου εκεί θα μπορεί ο κόσμος να υπογράφει.

Επίσης προγραμματίζουμε και κάποιες άλλες δραστηριότητες για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε εγκαίρως τόσο εσάς όσο και τον κόσμο. Αυτές θα είναι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ή εκδηλώσεις που έχουν να κάνουνε με το μπλοκάρισμα των σχεδίων της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης των κ.κ. Σαμαρά- Βενιζέλου και Κουβέλη προκειμένου να διατρανώσουμε την θέληση των πολιτών ενάντια στους ντόπιους αλλά και τους ξένους τοκογλύφους.

Η δική μας πρόταση για την διενέργεια εξεταστικής για το λόγο που μπήκαμε στο μνημόνιο έχει διατυπωθεί και προεκλογικά από τον πρόεδρο του κινήματος και μάλιστα υπήρχε τέτοια δέσμευση και από το κ. Σαμαρά. Τώρα ποια κόμματα θα συμπράξουν ή όχι στην πρόταση αυτή, αφού υπάρχει ανάλογη πρόταση και από άλλα κόμματα, δεν το γνωρίζω. Εμείς θα τους καλέσουμε όλους με τις υπογραφές που μαζεύουμε και οι οποίες θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες που θα δείχνουν την αναγκαιότητα για την σύσταση αυτής της επιτροπής και θα καταθέσουμε την πρόταση μας στη βουλή.

Σκοπεύουμε να ανοίξουμε γραφείο και στην Πτολεμαΐδα, ενώ ήδη λειτουργεί το γραφείο μας στη πόλη της Κοζάνης όπως και το γραφείο της κ. Μακρή στην Πτολεμαΐδα. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και τις επόμενες δράσεις και για αυτό το λόγο γίνονται άλλωστε όλες αυτές οι οργανωτικές διασκέψεις για να φτάσουμε στην κορυφαία διοργάνωση του κινήματος που είναι το συνέδριο.

Όσο αναφορά τις λίστες που ακούγονται και γράφονται φαίνεται ότι κάποιοι τις είχαν καλά φυλαγμένες στα συρτάρια τους και προκειμένου να τις ανοίξουν και να προϋπαντήσουν την κα Μέρκελ να βοηθήσει την συγκυβέρνηση του μνημονίου και των τοκογλύφων και αυτούς πρέπει να ρωτήσετε».

Το παρών έδωσε και ο Άρης Βατάλης ο οποίος είναι πλέον μέλος της γραμματείας συνδικαλισμού του κινήματος των ανεξάρτητων ελλήνων ο οποίος τόνισε «με απόφαση του γραμματέα συντονιστικού ορίστηκε σήμερα η γραμματεία συνδικαλισμού και είχα τη τιμή να προταθώ από το Γιάννη Μανώλη αλλά και από το Πάνο Καμμένο να συμπεριληφθώ σε αυτή.

Σε αυτή συμμετέχουν 3 άτομα από τη ΔΕΗ, ένας από την Αθήνα ένας από το βόρειο σύστημα και ένας από το νότιο την Μεγαλούπολη.

Ο Γιάννης Μανώλης μου είπε ότι ο κ. Καμμένος επειδή πιστεύει στην ΔΕΗ καθώς και στον ορυκτό και εθνικό πλούτο και ότι πρέπει να μείνει στο κράτος επέλεξε 3 στελέχη από τη ΔΕΗ.

Όπως ξέρετε παντού στόχος των γραμματειών σε όλα τα κόμματα είναι να συντονίζουν το συνδικαλιστικό κίνημα και στελέχη που πρόσκεινται σε αυτό. Χαράζουν μια στρατηγική και μια τακτική γενικότερα για το συνδικαλιστικό κίνημα στους εργασιακούς χώρους.

Όπως έχει τονίσει και ο πρόεδρος μας δεν τίθεται θέμα πώλησης της ΔΕΗ».

ΠΗΓΗ: eiordaia.org

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 10:00