Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 13:39

Γ. Αδαμίδης απο ΣΠΑΡΤΑΚΟ:''Ο δρόμος του Φωτόπουλου κάνει κακό στο συνδικαλιστικό κίνημα'' (ηχητικό)

adamidisΕνδεικτικό του κλίματος και του ανύπαρκτου σημείου επαφής που έχουν τα συνδικαλιστικά στελέχη της περιφέρειας, με την ηγεσία Φωτόπουλου στην ΓΕΝΟΠ, είναι η δήλωση του Γιώργου Αδαμίδη του προέδρου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο veto fm.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ δήλωσε ότι ''την κατάληψη στο κτίριο των Πληροφορικών συστημάτων της ΔΕΗ και την σύλληψη Φωτόπουλου την πληροφορήθηκε από τα δελτία ειδήσεων''. Μάλιστα εξέφρασε απορία για το πότε πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση και εάν ενημερώθηκαν τα στελέχη του ΔΣ και αυτοί που βρίσκονται στο πλευρό του. Το αναφέρω αυτό, σημείωσε, γιατί στα πλάνα της τηλεόρασης αλλά και από τηλεφωνική επικοινωνία διαπίστωσα ότι δίπλα στο πρόεδρο δεν υπήρχε κανένα από τα μέλη του προεδρείου παρά μόνο μερικά μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων από διάφορες περιοχές της Αθήνας. Και αναρωτήθηκε με νόημα. «Τι γίνεται τον έχουν εγκαταλείψει οι συνάδελφοι στην Αθήνα; Δεν είδα πουθενά τον Γ. Κάτανα, τον Χατζάρα, τον Ρίζο , τον Κουτσοδήμο κλπ». Σε άλλο σημείο ο Γ. Αδαμίδης τόνισε ο δρόμος που έχει πάρει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ δεν κάνει καλό στο συνδικαλιστικό κίνημα και ότι τέτοιες κινητοποιήσεις βρίσκονται στα όρια της νομιμότητας.

Τελος, το θέμα της σύλληψης του προέδρου της Γενοπ Νικου Φωτόπουλου αφήνει παγερά αδιάφορους το σύνολο των συνδικαλιστών στο βόρειο σύστημα και τις υπόλοιπες ενεργειακες μονάδες της χώρας. 

 

Η δήλωση του Γ. Αδαμίδη στο vetofm

{mp3}121008_adamidisfotoylo{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 15:20