Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 12:28

Γ. Αδαμίδης: ''Θα ειμαστε απέναντι στον Φωτόπουλο στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ, Κάναμε λάθος με τον Αθανασόπουλο'' (Ηχητικο)

dei_diktiaΓια τις ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα των δικτύων της ΔΕΗ, την περίοδο Αθανασόπουλου αλλά και για το επικείμενο εκλογικό συνέδριο της ΓΕΝΟΠ μίλησε σε μιά συνέντευξη ποταμό ο πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Γ. Αδαμίδης. Για τις ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα των δικτύων της ΔΕΗ και την μεταβίβαση μετοχών τους στο ΤΑΙΠΕΔ ο πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΚΑΚΟΥ ..

δήλωσε ότι, ''δεν τον εκπλήσσει είναι κάτι που το περιμέναμε. Πιστεύω οτι   θα υπάρξει μοντέλο ανάλογο των διοδίων της Αττικής οδού''.

 

Ο κ. Αδαμίδης μιλώντας στο vetofm τόνισε ότι η ΔΕΗ αυτή την χρονική στιγμή δεν μπορεί να κάνει επενδύσεις για τις ανάγκες της διασύνδεσης των νησιών της χώρας που ξεπερνούν σε προϋπολογισμό τα 2 δις €.

Σε άλλο σημείο ο γνωστός συνδικαλιστής στάθηκε με αυτοκριτική τόνο για τα πεπραγμένα του συνδικαλιστικού κινήματος την περίοδο που στο τιμόνι της ΔΕΗ ήταν ο Τάκης Αθανασόπουλος. «Κάναμε λάθος, και αργήσαμε για μια ακόμη φορά ανέφερε ο Γ. Αδαμίδης, γιατί δεν προχωρήσαμε το 2008 στην απελευθέρωση του τρίτου πακέτου ενέργειας. Μάλιστα προπηλακίσαμε και τις εισηγήσεις που μας έλεγαν τότε ότι εάν προχωρούσαμε σε ρυθμιστικές ενέργειες έως το Μάρτιο του 2009 θα μπορούσαμε να έχουμε σήμερα το μοντέλο της Γαλλίας στα ενεργειακά θέματα».

''Οι άνθρωποι μαθαίνουν από τα λάθη τους'' τόνισε ο γνωστός συνδικαλιστής, ο οποίος προχώρησε ένα ακόμη βήμα παραπάνω προσπαθώντας να αποτιμήσει τν περίοδο Αθανασόπουλου και τις επιλογές του ΔΕΗ χωρίς φυσικά να παραβλέπει την τότε κυβερνητική πολιτική.''Η περίοδος Αθανασόπουλου, τόνισε , θα μπορούσε να εκτινάξει την ΔΕΗ σε πολύ καλά επίπεδα και σήμερα να μην έχει τα σοβαρά προβλήματα δανεισμού που αντιμετωπίζει''. Σήμερα λήγει και η διορία για κατάθεση υποψηφιοτήτων για την διεκδίκηση μιας θέσης στο ΔΣ της ΓΕΝΟΠ και όπως δήλωσε στο Vetofm θα καταθέσει υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι μαζί στην ίδια πλευρά με τον σημερινό πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλο.

H δήλωση του Γιώργου Αδαμίδη στο veto fm

{mp3}121016_adamidis_athanasgenop{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 12:53