Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 15:14

Γιάννης Σόκουτης στο Veto: Μέσα στο 2013 η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κοζάνης - Σερβίων (ηχητικό)

sokoythsΣτην δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία μετά το τέλος της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη

Μέσα στον επόμενο μήνα ξεκινούν οι εργασίες στον δρόμο Κοζάνη – Σέρβια σύμφωνα με τον Αντιπερειφερειάρχη Κοζάνης Γιάννη Σόκουτη. Ο Αντιπερειφερειάρχης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Veto 91.0 fm διαβεβαίωσε πως το έργο θα υλοποιηθεί άμεσα και ανέφερε πως η κωλυσιεργία του έργου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην...

οικονομική κρίση που είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση του εθνικού πόρου και την μη δυνατότητα των εργοληπτών να πιστώσουν τα έργα καθώς τα τραπεζικά ταμεία έχουν στερέψει.

Ο κ. Σόκουτης επισήμανε πως «αναγκαστήκαμε να εντάξουμε με απόφαση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργου Δακή το συγκεκριμένο έργο στο ΕΣΠΑ και ήδη εδώ και ένα μήνα έχει βγει η απόφαση». Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον κ. Σόκουτη, ήρθαν τα πρώτα χρήματα (700.000 ευρώ) και έτσι αποπληρώνεται το κομμάτι του δρόμου Βελβεντού – Σερβίων. Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουν χωματουργικές εργασίες και αν ο καιρός το επιτρέψει το έργο θα προχωρήσει. Σε αντίθετη περίπτωση το έργο θα ξεκινήσει αρχές της Άνοιξης και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2013.

Τέλος ο κ. Σόκουτης απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει με τα οικονομικά στοιχεία κατά τις επισκέψεις του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Δυτική Μακεδονία επισήμανε ότι «αδικούμε αυτό το μεγάλο γεγονός με την πολλαπλή σημασία του με το να ασχολούμαστε μόνο με τα θέματα της φιλοξενίας» και διαβεβαίωσε πως «μετά το τέλος της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη θα δοθούν πλήρως όλα τα οικονομικά στοιχεία που δαπανήθηκαν».

Η συνέντευξη του Γ. Σόκουτη στο Veto 91.0 fm

{mp3}12_10_24_sokoyths{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 15:26