Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 13:01

Γ. Ασπράγκαθος: ''Χριστούγεννα στην πόλη του φωτός'' με ελάχιστεςς δαπάνες αλλά με πολύ προσφορά κα ιεθελοντισμό απο τους πολίτες'' (ηχητικό)

polifotos

aspragathosΟ Αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου εορδαίας κ. Γ. Ασπράγκαθος μιλώντας στο vetofm καλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, να στηρίξουν τις προσπάθειές του Δήμου και των νομικών προσώπων, αλλά και όλων των φορέων και των συλλόγων.

Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας, το ΝΠΔΔ – ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π. και ο Εμπορικός Σύλλογος Εορδαίας, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ένα ενιαίο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με τον τίτλο «Χριστούγεννα στην πόλη του Φωτός» το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρη την πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας. Ο Κ. Ασπράγκαθος σημείωσε οτι οι φετινές εκδηλώσεις φέρουν την σφραγίδα την εθελοντικής προσφοράς πολλών ανθρώπων, συλλόγων επιχειρματιών ακόμη και των υπαλλήλων του δήμου. Μάλιστα ανέφερε ως παράδειγμα οτι το διαφημιστικό σλόγκαν ''Χριστούγεννα στην πόλη του φωτός'' ειναι ιδέα υπαλλήλου του δήμου που εργάζεται στην προετοιμασία των εκδηλώσεων. Ακόμη μίλησε για τις τρείς γειτονιές - συνοικίες που έχουν δημιουργηθεί στην πόλη στην δημοτική βιβλιοθήκη στην κεντρική πλατεία και στους χώρους αθλητισμού και που στην διααρκεια του εορταστικού 15νθημέρου θα υπάρχουν εκδηλώσεις εκπλήξεις μουσικες και έθιμα απο το πολυπολιτισμικό μωσαϊκό της Πτολεμαϊδας

 

Η συνέντευξη του Γ. Ασπράγκαθου στο veto fm

{mp3}121214_aspragkauosptolema{/mp3}
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 13:24