Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 11:53

Ο Σύλλογος υπαλλήλων του Δήμου για την διαθεσιμότητα την τοποθέτηση Κουκουλόπουλου και τα σφαλιστικά μέτρα (ηχητικό)

katalipsi_dhmarxeioΜε ανακοινωσή τους ο σύλλογος εργαζομένων στο Δήμο επισημαίνει οτι: Ο βουλευτής κ. Κουκουλόπουλος επέλεξε να οργανώσει μια δημόσια ανοιχτή εκδήλωση, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του συλλόγου μας, στο Κοβεντάρειο την Κυριακή 16-12-2012 στις 18:00, για την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε την Παρασκευή 14-12-2012 στις 14:30.

Στην παραπάνω ανοιχτή συζήτηση, ο κ. Κουκουλόπουλος τοποθετήθηκε για το θέμα της διαθεσιμότητας, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο σύστημα, ενώ δεσμεύτηκε ότι δεν θα ψηφίσει την τελευταία πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που καταργεί στην ουσία βασικές αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αν δεν ανακοινωθούν πρώτα οι κενές θέσεις για τις μετατάξεις των συναδέλφων, που τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Μετά τη συνάντηση, η δικαιολογημένη ανησυχία που πρέπει, κατά τον κ. Κουκουλόπουλο να αισθανόμαστε, μετατράπηκε σε αδιέξοδο, μια που μέσα από αναπάντητα ερωτήματα αντιληφθήκαμε, για μια φορά ακόμα, το μέγεθος της προχειρότητας με την οποία επιχειρείται η πολυδιαφημισμένη ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης, με στόχο την επιστροφή στην δημοσιονομική σταθερότητα.
Εκτίμησή μας είναι ότι ο δημόσιος διάλογος παραμένει ένα δυσαναπλήρωτο εργαλείο για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τις ζωές μας, προσδοκούμε τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο την προσφυγή σ' αυτόν και όχι σε πρακτικές που παραπέμπουν σε καθεστώτα που δεν τιμούν την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.
Μέχρι όμως να υπάρξει δικαίωση στους αγώνες μας, θα συνεχίσουμε εκμεταλλευόμενοι όλα τα νόμιμα μέσα, για να διαφυλάξουμε το δίκιο των εργαζομένων.
Για τους υπόλοιπους βουλευτές του Νομού η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή.''

 

Μιλώντας στο veto fm o αντιπρόεδρος των εργαζομένων στο δήμο Κοζάνης κ. Γ. Χριστοφορίδης δήλωσε:

O Γ. Χριστοφορίδης στο vetofm

{mp3}121219_xristoforidisergazodimos{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 12:13