Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012 12:38

Μαλούτας: ''Για λόγους αρχής δεν διαφωνώ με την φιλοξενία''. Νανοπουλου: ''Επιφυλακτική έως και αρνητική για το σχέδιο του Δένδια΄΄(ηχητικό)

maloutas''Για λόγους αρχής δεν διαφωνώ με τους χώρους φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και δεν με διακατεχει κάποιο σύνδρομο φοβίας απέναντι στους μετανάστες'', σχολίασε με νόημα ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας μιλώντας στο vetofm με αφορμή τις πληροφορίες που διακινούνται απο περιφερειακό σύμβουλο του Δακή...

οτι σχεδιάζεται η φιλοξενία των παράνομων μεταναστών στο στρατόπεδο νεοσυλέκτων στον Μαυροδένδρι Κοζάνης.

Ο κ. Μαλούτας σημείωσε οτι ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού δημόσιας Τάξης του δήλωσε οτι υπάρχει σκέψη και το στρατόπεδο συγκαταλέγεται στους 18 χώρους; φιλοξενίας που θα δημιουργηθούν σε όλη την Ελλάδα. Ακόμη τόνισε οτι δεν υπάρχει επίσιμη ανακοίνωση για να μπορέσει να υπάρξει ξεκάθαρη τοποθέτηση απο τον Δήμο και την τοπική κοινωνία. Ο ιδιος τόνισε οτι θα στείλει σήμερα επιστολή στον αρμόδιο υπουργό ζητώντας του επίσιμη ενημέρωση για το θέμα.

O Λάζαρος Μαλούτας στο Vetofm

{mp3}121224_maloytasstratopedo{/mp3}

nanopoulouΠιό επιφυλακτική έως και αρνητική εμφανίστηκε η Αννα Νανοπούλου που δήλωσε οτι δεν υπάρχει σχέδιο απο την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος και οτι αναμένει και η ίδια την άποψη του υπουργείου για την δημιουργία χώρου φιλοξενίας. Εμφανίστηκε να υπερασπίζεται μετά πάθους την λειτουργία του στρατοπέδου νεοσυλλέκτων στο Μαυροδένδρι που όπως δήλωσε συμβάλλει στην οικονομική Ανάπτυξ.

Η Αννα Νανοπούλου στο vetofm

{mp3}121224_nanopoyloystratoped{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012 13:03