Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012 20:05

''Mάγεψε ο Disney'' στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου (video)

ntisney1Η Χριστουγεννιάτικη παράσταση του Ωδείου Δημόπουλου και του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

 Μιά πολύ καλή παράσταση που καταχειροκροτήθηκε απο το κοινό στη κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου. Ηταν μιά συμπαραγωγή, μια ntisney3συνεργασία του Ωδείου Δημόπουλου και του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Ενα ταξίδι στο όνειρο στις ταινίες του disney που κυριαρχούν στις αίθουσες και στις ψυχές των παιδιών τα τελευταία 70 χρόνια.

Tα κείμενα της παράστασης έγραψε - επιμελήθηκε  ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Γιάννης Καραχισαρίδης και ο σκηνοθέτης Νικόλαος Κέφαλος.

Ο τελευταίος ειχε και την αισθητική επιμέλεια του οπτικού υλικού που προβαλλόταν στην αιθουσα. Ενας συνδυασμός video art μουσικής με τους δασκάλους απο το γνωστό Ωδείο της πόλης να συνοδεύουν την χορωδία του σε τραγούδια που ακούστηκαν στις θρυλικές ταινίες και άφησαν εποχή.

ntisney2Η παράσταση ειχε 5 ενότητες βασισμένες σε έννοιες και νοήματα του κόσμου που μας περιβάλλει. Το όνειρο, ο κόσμος, η εσωτερική αναζήτηση,η πίστη η αγάπη και ελπίδα καθώς και το φινάλε της παράστασης αφιερωμένο που αλλού; στην φιλία. Μια διδακτική παράσταση - γιορτή, με εισιτήριο 5 €, που δεν έκανε κανέναν να αισθανθεί ασχημα και που στο τέλος οι πάντες χειροκρότησαν με χαρά και πάθος τους συντελεστές, τους μουσικούς του Ωδείου και φυσικά τα 40 και πλέον παιδιά της Χορωδίας. Την χορωδία διεύθυνε η Εμυ Τσιούρα, στο πιάνο ο Δημητρης Δημόπουλος και η Μπάμπης Τσινικοσμάογλου, στο Βιολοντσέλο ο Δαμιανός Καϊλογλου, στο κόντραμπάσο η Αγάπη Παρθενάκη, η Σοφία Παράσχου στο ακορντεόν, στην κιθάρα η Ερη Κουρμπαλή κλπ. 

{youtubejw}ARD6jIW1438{/youtubejw}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012 23:27