Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 21:21

Ευθύνες σε προηγούμενες διοικήσεις, στους τοπικούς φορείς αλλά και στην ΑΝΚΟ, επιρρίπτουν οι καθηγητές για την καρατόμηση του Πανεπιστημίου (ηχητικό)

Ευθύνες στις παλαιότερες διοικήσεις του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας γιατί δεν προχώρησαν στην εκλογή 3 μελών ΔΕΠ ώστε το πανεπιστήμιο να εκλέξει  Πρυτανικές  αρχές επέρριψε ο κόσμήτορας της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας κ. Λεμονίδης. 

''Ετσι σήμερα οι περικοπές του Υπουργείου παιδείας βρίσκουν το πανεπιστήμιο ευάλλωτο και καταργούν την Δοικούσα Επιτροπή και διαλύουν μοιραζοντάς το στο ΠΑ.ΜΑΚ και το ΑΠΘ.  Ανέφερε πανεπιστήμια όπως της Πελοπονήσσου που ξεκίνησαν μετα το Δυτικής Μακεδονίας και το σχέδιο Αθηνά τους αφήνει αλώβητους''. Ο κ. Λεμονίδης μίλησε με σκληρά λόγια για το κτιριακό πρόβλημα του πανεπιστημίου στην Κοζάνη και επέρριψε ευθύνες στους τοπικούς φορείς για την χρόνια καθυστέρηση και ειδικά στην ΑΝΚΟ κάνοντας λόγο ''για μεγαλεπήβολα μελετητικά σχέδια με πολλές χρηματοδοτήσεις απο το πανεπιστήμιο χωρίς κανένα λόγο, που δεν εξυπηρετούν το Πανεπιστήμιο και την προοπτική του αλλά τους στόχους της εταιρίας''.  

Ο κ. Λεμονίδης στο Vetofm

{mp3}130201_lemonidisathina{/mp3}

Η πρόεδρος του Συλλόγου των καθηγητών κ. Αννα Σπύρτου κάλεσε τον δήμαρχο κοζάνης να προχωρήσει άμεσα στις εξαγγελίες για την λύση του κτιριακού με την παραχώρηση του κτιρίου στο χώρο του ΒΙΟΠΑ. Την ίδια στιγμή κάλεσε σε μέτωπο συνεργασίας τους φορείς της περιοχής για την διάσωση του πανεπιστημίου.  

Η Αννα Σπύρτου στο Veto fm

{mp3}130201_spirtouedp{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 22:04