Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 12:33

Ο Π. Καμμένος για το Πανεπιστήμιο Δυτικης Μακεδονίας τα ρετιρέ στην ΔΕΗ και το Βελβεντό. Τι είπε για την Ραχήλ Μακρή (ΒΙΝΤΕΟ)

kammenos_kozanτου Σπύρου Κουταβά

Δεν πρέπει να καταργηθεί το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
''Η Δυτική Μακεδονία θα είναι η μοναδική Περιφέρεια στην Χώρα που δεν θα διαθέτει Πανεπιστήμιο'', σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος πριν από λίγο στην Κοζάνη. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι ''η Δυτική Μακεδονία δέχεται επίθεση με απώτερο στόχο την υποβάθμιση της. Χωρίς λόγο και αιτία με αφορμή το σχέδιο «Αθηνά» ...

καταργούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας καταδικάζοντας την περιοχή σε απομόνωση'' ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το γεγονός της συγχώνευσης των νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας την κατάργηση των εφοριών του ΟΑΕΕ Πτολεμαΐδας και την συρρίκνωση πολλών υπηρεσιών στην περιοχή. Είναι ο πρώτος αρχηγός κόμματος που κάνει ευθεία αναφορά στήριξης στο πανεπιστήμιο.
Θερμά λόγια για το Βελβεντό
Μίλησε με θερμά λόγια για την περιοχή του Βελβεντού και τους αγροτικούς Συνεταιρισμούς και την εξαγωγική δουλειά που κάνουν προς όφελος της Εθνικής Οικονομίας. Θα αναδείξουμε αυτές τις προσπάθειες σημείωσε και τον αγώνα που κάνουν οι καλλιεργητές σε αυτή την περιοχή όχι για τις επιδοτήσεις αλλά για να εξάγουν τα προϊόντα τους στις αγορές της Ευρώπης και της Ρωσίας χωρίς καμία παρουσία η βοήθεια από το Ελληνικό Κράτος.
Για ΔΕΗ
Απώτερος στόχος της τρικομματικής κυβέρνησης είναι να ξεπουλήσει την ΔΕΗ και αυτό φαίνεται από τα παιχνίδια που εξελίσσονται στο χώρο της Ενέργειας. Οι δανειστές θέλουν τα φιλέτα της ΔΕΗ και στην ουσία μέσω του μνημονίου θα τα δημεύσουν. Κάποιοι άλλοι την διαδικασία αυτή την ονομάζουν αποκρατικοποίηση. Στόχος τους είναι η εθνική ανεξαρτησία και η ακεραιότητα της χώρας σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι για τους ΑΝ.ΕΛ η ΔΕΗ είναι σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη της χώρας και ό λόγος που το κόμμα του δίδει ιδιαίτερη έμφαση είναι η προσυνεδριακή διαδικασία που γίνεται στην Κοζάνη για να εξετάσουμε αυτά τα ζητήματα. Στο ίδιο θέμα υπεράσπισε τους εργαζόμενους της επιχείρησης λέγοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να τους συκοφαντήσει όπως κάνεις με τους αγρότες κα μια σειρά από άλλες ομάδες εργαζομένων που αντιτάσσονται στα σχέδια της. δεν υπάρχουν ρετιρέ στην ΔΕΗ συνάντησα στελέχη και γενικούς διευθυντές που λαμβάνουν το 1/5 του μισθού από άλλους συναδέλφους τους στο εξωτερικό και συνάντησα αρκετούς συνδικαλιστές και εργαζόμενους στα ορυχεία να δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες.
{youtubejw}r1CuCkvybUI{/youtubejw}

Αυτοδιοικητικές εκλογές

Θα στηρίξουμε υποψηφίους που τους αναγνωρίζει η κοινωνία έχουν να επιδείξουν έργο δεν μας δεσμεύουν οι κομματικές η πολιτικές καταγωγές είμαστε ανοικτοί να αναγνωρίσουμε τις προσπάθειες που γίνονται. Δεν θα δώσουμε επίσης καμία κομματική γραμμή για υποψηφίους.
Στήριξη στην Ραχήλ Μακρή

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Π. Καμμένος από την Κοζάνη δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στήριξης και αναγνώρισης του κοινοβουλευτικού έργου στην βουλευτή του κομματός του στην Κοζάνη την κ. Ραχήλ Μακρή σχολιάζοντας θετικά τις δεκάδες επερωτήσεις και ερωτήσεις που έχει καταθέσει στην Βουλή για θέματα της περιοχής.

Η αναφορά του προέδρου του κόμματος στην κ.Ραχήλ Μακρή είναι μια δημόσια στήριξη στο πρόσωπο της, που την τελευταία περίοδο έχει απασχολήσει τα Μέσα ενημέρωσης με αρνητικές αναφορές και δημοσιεύματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 13:05