Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 14:03

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ''Δικαιώνεται ο Καραμανλής απο τον Εισαγγελέα Πεπόνη για τα στοιχεία'' . Ο Σαμαράς χρωστά στο Καραμανλή την επαναφορά του στην πολιτική (βίντεο)

kammenos_kozanτου Σπύρου Κουταβά

Στήριξη στους Καραμανλικούς βουλευτές της ΝΔ που διακινούν το υπερασπιστικό Non paper για τον πρώην πρωθυπουργό έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος από την Κοζάνη. Ο κ. Καμμένος τόνισε, ''παρ'οτι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής ...

έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η επαναφορά στην ενεργό πολιτική, δεν μπορεί να μην προστατεύσει την κυβέρνηση του τώρα που δικαιώνεται από τον Εισαγγελέα Πεπόνη που λέει ότι έχουν αλλοιωθεί τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ''. Μίλησε για ''αποστασία'' του σημερινού πρωθυπουργού το '93 και ανέφερε ότι ''την επάνοδο του στην πολιτική ο κ. Σαμαράς την χρωστά στον Κ. Καραμανλή που του έδωσε συγχωροχάρτι για τα προηγούμενα και τον έβαλε στην κυβέρνηση του. Και μετά από όλα αυτά την αλλοίωση των στοιχείων έρχεται ο κ. Σαμαράς να στηρίξει τον Στουρνάρα και τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ''. Για τον οποίο ανέφερε ότι ενώ θα πρέπει να τον φυλανε τρία περιπολικά για να μην δραπετεύσει στο εξωτερικό αυτός διατηρεί την θέση του στην προεδρία της ΕΛΣΤΑΤ.

Εκτίμησε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός προστατεύει τον Γ. Παπανδρέου αλλά κα την περίοδο Σημίτη με την GOLDMAN SACHS και αυτό φαίνεται από το γεγονός των υπερασπιστικών δηλώσεων της κυβέρνησης όταν ακούγεται το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου στους ελέγχους του ΣΔΟΕ. Εμείς συνέχισε ο κ. Καμμένος είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς.

{youtubejw}jTp-F3SoGn0{/youtubejw}

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 14:14