Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 16:30

''ΟΧΙ στο σχέδιο Αθηνά'' στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κοζάνης (φωτογραφίες, βιντεο)

sylalt3Mεγάλη συγκέντρωση στην Κοζάνη όπου οι πολίτες δήλωσαν την αντίθεση του στην εφαρμογή του σχεδίου Αθηνά που αποδεκατίζει το Πανεπιστήμιο και συρρικνώνει το ΤΕΙ.

Στο προσκλητήριο του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα ανταποκρίθηκαν το σύνολο των φορέων της περιοχής. Παρόντες στο συλλαλητήριο που sylal9sylalht4είχε παλμό, χάρη στους νεολαίους φοιτητές του ΤΕΙ, παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Δακής, η πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Παρασκευή Βρυζίδου, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής του Πανεπιστημίου δυτικής Μακεδονίας Πέτρος Πατιάς, ο νέος πρόεδρος του ΤΕΙ Νίκος Ασημόπουλος.

{youtubejw}W5E7jpXBZpw{/youtubejw}

Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης Κ. Κυριακίδης, του Εμπορικού συλλόγου κ. Αθανασιάδης, το εργατικό κέντρο Κοζάνης η ΑΔΕΔΥ, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Σόκουτης πολλοί δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι , εκπρόσωποι σωματείων οργανισμών ενώ η ΜΚΟ Βελβεντού έδωσε ισχυρό παρών με πανό και πολίτες που έφθασαν οργανωμένα στην Κεντρική πλατεία. Ισχυρή παρουσία στην συγκέντρωση είχαν τα δύο ιδρύματα της sylalht2syla10περιοχής με τους συλλόγους των εργαζομένων να κερδίζουsylalhth5sylalhth7sylalitir1ν τις εντυπώσεις.

sylalht8

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 11:08