Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010 13:16

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ VETO 91fm: «ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ»

Ο ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣΣε ένα μαραθώνιο επαφών και διαβουλεύσεων με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έχει επιδοθεί το πολιτικό προσωπικό της περιοχής μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από το «πάγωμα» των προσλήψεων στη ΔΕΗ.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, αναφέρθηκε στην σειρά των επαφών που είχε με υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης και ανέφερε πως τους χειρισμούς πλέον του θέματος ανέλαβαν προσωπικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος και ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.

Το ζήτημα που προκαλεί αναστάτωση ιδιαίτερα στο ενεργειακό λεκανοπέδιο Δυτικής Μακεδονίας, αναμένεται, όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλόπουλος, να τεθεί προς συζήτηση σήμερα στο Υπουργικό αλλά και στο Πολιτικό Συμβούλιο. Τέλος αναφέρθηκε στα δύο σενάρια που φαίνεται να προκρίνονται για την επίλυση του ζητήματος.

Στο πρώτο, φαίνεται να προωθείται νομοθετική πρωτοβουλία (μέσα σε μια εβδομάδα) που θα συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για την εισοδηματική πολιτική, στην οποία θα προβλέπεται η εξαίρεση των εταιριών που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο από το πάγωμα των προσλήψεων.

Στο δεύτερο σενάριο, αυτό που προκρίνεται είναι η πρόβλεψη για προσλήψεις εργαζομένων μόνο στην πρωτη γραμμή της παραγωγής στη ΔΕΗ, δηλαδή ορυχεία και σταθμούς παραγωγής όπου υπάρχουν και τα τεράστια κενά, και όχι σε διοικητικό προσωπικό.        

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100212_koukoulopoulosproslhceis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010 13:34