Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2010 13:54

Η ΟΛΓΑ ΚΟΥΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗ

altΚαθησυχαστική εμφανίστηκε η νέα διευθύντρια του ΛΚΔΜ Όλγα Κουρίδου για το φαινόμενο της ρηγμάτοσης που παρατηρείται στο δημ. Διαμέρισμα Μαυροπηγής. Παραδέχθηκε ότι πριν από δυο μέρες οι κάτοικοι υπέδειξαν στην ΔΕΗ νέο σημείο ρήγματος κοντά στο χωριό όπου το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν παρατηρηθεί τέτοιου είδους φαινόμενα. «όταν μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι πήγαμε στο σημείο και παρατηρήσαμε ότι υπάρχει ένα μικρό ρήγμα κοντά σε ένα παρεκκλήσι της περιοχής. Αμέσως ενημερώσαμε τους γεωτεχνικούς της επιχείρησης και τις επόμενες ημέρες θα είναι στην περιοχή».

Η Όλγα Κουρίδου τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν το ρήγμα με την διάνοιξη του νέου ορυχείου στην περιοχή και ότι τις τελευταίες 45 ημέρες δεν παρατηρήθηκε μετατόπιση του αρχικού ρήγματος. Ανέφερε ότι για την παρακολούθηση του φαινομένου  έχει τοποθετηθεί με γεώτρηση ένα κλισόμετρο, αυτήν τη στιγμή κατασκευάζεται ένα δεύτερο και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί και το τρίτο. Μετά από όλα  αυτά θα μπορούμε να μιλάμε με ασφάλεια για το τι συμβαίνει πλησίον του χωριού .

Απαντώντας σε ερώτηση για τα ανοικτά μέτωπα που έχει η ΔΕΗ με την τοπική κοινωνία η νέα διευθύντρια του ΛΚΔΜ τόνισε ότι οι δρόμοι τόσο της ΔΕΗ όσο και της τοπικής κοινωνίας είναι παράλληλοι και σε πολλές περιπτώσεις θα χρειασθεί να είμαστε και μαζί για να αντιμετωπισθούν προβλήματα και εκκρεμότητες.  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΟΥΡΙΔΟΥ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100901_koyridoy{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2010 14:04