Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010 11:19

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΑΝΗΣ ΣΤΟ VETO 91 fm ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΕΛΛΟΣΤαξίδι αστραπή θα κάνει ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στην Κοζάνη αλλά και την Αιανή όπου θα παραστεί στα Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣαποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Κώστα Σιαμπανόπουλου. Ο υπουργός Πολιτισμού θα φθάσει στην Κοζάνη το μεσημέρι της Παρασκευής και αμέσως θα μεταβεί στην βιβλιοθήκη της πόλης όπου θα γίνει μια σύντομη ενημέρωση από τους υπεύθυνους για την πορεία της ψηφιοποίησης των σπάνιων έργων που κρύβει στα ράφια της. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όπου θα μετάσχει σε σύσκεψη με τον γενικό γραμματέα και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της περιοχής.

Το απόγευμα θα πραγματοποιήσει στην Αιανή τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Κώστα Σιαμπανόπουλου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αιανής Γ. Τζέλλο θα συζητηθεί η οριστικοποίηση της ημερομηνίας των εγκαινίων του μουσείου με την παρουσία του πρωθυπουργού αλλά και η δημιουργία νέας πτέρυγας –δηλαδή επέκτασης του μουσείου - αφού σήμερα λόγω της πληθώρας των ανασκαφικών ευρημάτων έχουν υποχρεωθεί οι υπηρεσίες να νοικιάσουν κτίρια και χώρους προκειμένου να φυλάξουν με ασφάλεια τα ευρήματα των τελευταίων αρχαιολογικών ανασκαφών.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΕΛΛΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100217_tzellosgeroulanos{/mp3}

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010 11:43