Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Μαϊος 2011 12:36

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί του Χ. Γελαδάρη σε καθηγητή μουσικής στο Ωδείο Κοζάνης, τον οποίο τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο.

violiΕρωτώμενος ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΚ Χ. Γελαδάρης, για το πρωτοφανές μέτρο του χρηματικού προστίμου σε καθηγητή του 101020_geladarisδημοτικού ωδείου Κοζάνης με το αιτιολογικό ότι, έκανε συναυλίες ερμηνεύοντας κλασσικό ρεπερτόριο με ορισμένους μαθητές του σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας χωρίς την άδεια του Ωδείου τόνισε τα εξής:

Καταρχήν, δικαιολόγησε πλήρως την επιλογή του προστίμου ενώ προσέφερε πλήρη κάλυψη στον καλλιτεχνικό διευθυντή του ωδείου Γ. Τζούκα για το παραπάνω γεγονός. Μίλησε με υποτιμητικό τόνο για τον συγκεκριμένο καθηγητή μουσικής -που σύμφωνα με το βιογραφικό του και τις συστάσεις, θεωρείται ένας πολύ καλός δάσκαλος στο βιολί –λέγοντας ότι ''το Ωδείο δεν χρειάζεται καλλιτεχνικούς ατζέντηδες''.

Το θέμα της χρηματικής τιμωρίας του καθηγητή και των όσων λαμβάνουν χώρα εσχάτως στο δημοτικό Ωδείο της πόλης, ήρθε στο φως μετά από επιστολή γονέων που δημοσίευσε το Vetonews. Εκεί οι γονείς κατήγγειλαν ως απαράδεκτο το συγκεκριμένο περιστατικό, στηλίτευσαν τόσο την αδιαφορία που επέδειξε ο καλλιτεχνικός διευθυντής ως προς το θέμα της γραπτής τυπικής άδειας για την πραγματοποίηση των συναυλιών όσο και της πρακτικής του προέδρου του Ωδείου. Επίσης στήριξαν τις πρωτοβουλίες του συγκεκριμένου καθηγητή μουσικής που είχε την ιδέα να δημιουργήσει το σχήμα κλασσικής μουσικής και να κάνουν συναυλίες στην δυτική και κεντρική Μακεδονία. Με την επιστολή που έδωσαν στην δημοσιότητα οι γονείς στήριξαν και τα παιδιά τους που ενθουσιάστηκαν και αγκάλιασαν την συγκεκριμένη προσπάθεια από την πρώτη στιγμή. Επίσης ειναι γνωστό στην διεύθυνση του Ωδείου οτι, οι γονείς με δική τους ευθύνη και δικά τους έξοδα, μετέφεραν τα παιδια με τα οχηματά τους στις πόλεις οπου έγιναν οι συναυλίες

Η δημόσια κριτική των γονέων για τις συγκεκριμένες επιλογές των υπευθύνων του Ωδείου φαίνεται ότι ενόχλησαν και αυτό είναι ενδεικτικό της έντονης αντιπαράθεσης που είχε ο Χ. Γελαδάρης με τον Σπύρο Kουταβά στο veto fm.

Ο Χ. Γελαδάρης στο veto fm

{mp3}110527_geladarisodeio{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαϊος 2011 15:08