Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 12:11

Π. Βρυζίδου στο vetofm:Τον κόμβο της Εγνατίας οδού στα Κοίλα θα κλείσουν οι κάτοικοι της Εορδαίας για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο

mpodosakeioΣε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται στην Εορδαία , με την  συντονιστική επιτροπή της Εορδαίας που έχει συσταθεί για το θέμα του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαϊδας να λαμβάνει πρωτοβουλίες. Μετά την απόφαση του Α. Λοβέρδου που φέρνει τις κλίνες των δύο νοσοκομείων του νομού στα ίδια επίπεδα, -200 κλίνες σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα- στην Εορδαία επικρατεί αναβρασμός.

 

Συνεδρίασε νωρίς το πρωϊ η επιτροπή αγώνα, στην οποία συμμετέχει και ο δήμος της περιοχής, χωρίς όμως να έχουν ενημερωθεί οι γιατροί και το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου που αντέδρασαν στο παρελθόν στις προσπάθειες υποβάθμισης του νοσοκομείου. Σύμφωνα με την Δήμαρχο Π. Βρυζίδου που μίλησε στο vetofm, αποφασίστηκε την Δευτέρα το πρωί σε ένδειξη διαμαρτυρίας να κλείσει συμβολικά ο κόμβος στην ΑΕΒΑΛ, ενώ την Τρίτη θα φορείς δημοτικού σύμβουλοι κα πολίτες θα συγκεντρωθούν και θα αποκλείσουν τον κόμβο της Εγνατίας οδού στα Κοίλα Κοζάνης.

vrizidouΗ Δήμαρχος Π. Βρυζίδου τόνισε ότι παράλληλα θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης σε όλους τους εργασιακούς χώρους ενώ θα επιδιωχθεί εκ νέου συνάντηση της επιτροπής με τον υπουργό Υγείας Α. Λοβέρδο.

H Π. Βρυζίδου στο vetofm

{mp3}110902_vryzidoynosok{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 12:56