Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2011 02:59

Π. Κουκουλόπουλος: "Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν έτσι τα πράγματα - Ας πάρουν το χρέος μας στον κουρέα κι ας το κουρέψουν όσο θέλουν" (audio)

ο Πάρις ΚουκουλόπουλοςΣυνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Κοζάνης, στον Αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα fm". Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις σαν μία πολιτική περίοδο που δεν έχει προηγούμενο, ενώ σημείωσε πως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν έτσι τα πράγματα.

Για την τρόικα είπε πως με τους χειρισμούς της, εν μέρει πειραματίζεται πάνω μας, ενώ πρόσθεσε πως οι δανείστες μας επιχειρούν μια βίαιη οικονομική αναπροσαρμόγη μέσα από μια ταχύτητα εσωτερική υποτίμηση, με το συμφέρον τους και τις αγορές που θέλουν να κάνουν στην χώρα μας, να είναι στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Ανέφερε πως ο δημόσιος τομέας κοστίζει περισσότερο απ' όσο μπορούμε ν' αντέξουμε, ότι τα σκήπτρα της φοροδιαφυγής τα έχουν οι επιτηδευματίες, ενώ για την περίπτωση μειώσεων στους ΟΤΑ ο κ. Κουκουλόπουλος ανέφερε πως νιώθει δικαιωμένος για την τοποθέτηση που είχε κάνει προ ημερών και προέβλεψε πως θα χρειαστούν σημαντικές μειώσεις κι εκεί.

Τέλος έκανε μια πρόταση σύμφωνα με την οποία το Ελληνικό κράτος θα αναλάμβανε την διαχείριση του ελλείμματος και οι δανειστές μας την διαχείριση του δημόσιου χρέους το οποίο αν θέλουν «ας το πάρουν στον κουρέα κι ας το κουρέψουν όσο θέλουν», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ σημείωσε πως με όλα αυτά το πολιτικό προσωπικό έχει αιφνιδιαστεί περισσότερο απ΄ότι η κοινωνία.

{mp3}111004_Koukoulopoulos_vimafm{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2011 09:15