Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 13:01

Α. Αθανασιάδης στο veto 91.0 fm: «Λάθος και σκληρή η τοποθέτηση του κ. Χρυσοχοΐδη | «Αν ο Γ. Παπανδρέου δηλώσει παρών εγώ θα τον στηρίξω με τα χίλια» (audio)

athanasiadisΣυνεχίζεται η συζήτηση του προϋπολογισμού για το 2012 στην Ολομέλεια της Βουλής, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του veto91.0 fm ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης τόνισε πως...

«είναι απογοητευτική η κατάσταση που επικρατεί στην βουλή. Σήμερα μιλάμε για έναν προϋπολογισμό ανάγκης, έναν προϋπολογισμό που έχει συνταχθεί από τους Ευρωπαίους για εμάς χωρίς εμάς». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Αθανασιάδης στάθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει με το πετρελαϊκό εμπάργκο που σχεδιάζει να επιβάλλει η Δύση στο Ιράν λέγοντας ότι «αυτό που θα βρούμε μπροστά μας τους επόμενους μήνες θα είναι το πετρέλαιο με την τιμή του να φτάνει τα 110 δολάρια το βαρέλι. Μην ξεχνάτε οτι το Ιράν είναι ο κύριος εισαγωγέας μας και το θετικό είναι πως έχουμε ευνοϊκές τιμές από τους Ιρανούς».

 

 

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Α. Αθανασιάδη στο veto91.0 fm

{mp3}111205_athanasiadi1{/mp3}

 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το θέμα της ηγεσίας στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας πως «ήταν λάθος και σκληρή η τοποθέτηση του κ. Χρυσοχοΐδη. Η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκει στον κ. Παπανδρέου. Σήμερα αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της χώρας δεν είναι ώρα να μιλάμε για αρχηγούς. Ο κ. Αθανασιάδης στην συνέχεια άφησε αιχμές για το έργο του υπουργείου Ανάπτυξης επί θητείας του κ. Χρυσοχοΐδη αναφέροντας ότι «ο ίδιος δεν έχει καμία ευθύνη ως υπουργός όλα αυτά τα χρόνια;»

 

Τέλος σε ερώτηση για το ποιες θα είναι οι κινήσεις του όσον αφορά το θέμα της διαδοχής είπε ξεκάθαρα πως «αν ο Γ. Παπανδρέου δηλώσει παρών εγώ θα τον στηρίξω με τα χίλια».

 

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Α. Αθανασιάδη στο veto 91.0 fm

{mp3}111205_athanasiadis2{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 13:09