Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2011 12:14

''Αποχώρηση Παπανδρέου απο την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και παραίτηση του Μ. Χρυσοχοϊδη'' ζήτησε ο βουλευτής Γ. Βλατής μιλώντας στο Veto91fm (audio)

vlatis_headerΜε την φράση «δεν είμαστε αιώνιοι πουθενά» ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Γ. Βλατής, σχολίασε μιλώντας στο veto fm το θέμα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ και την παραμονή η όχι του Γ. Παπανδρέου στην αρχηγία του κόμματος. Ο Γ. Βλατής σημείωσε ότι ''ο Παπανδρέου

έκανε μία γενναία κίνηση να παραιτηθεί από πρωθυπουργός και πιστεύω ότι η κίνησή του θα ολοκληρωθεί με την παραίτηση από την ηγεσία του κόμματος. Δεν είμαστε αιώνιοι πουθενά'' τόνισε με έμφαση ο βουλευτής Κοζάνης. Μάλιστα δεν έκρυψε την ανησυχία του για πιθανή διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας ότι εάν συμβεί θα είναι κακό για την χώρα. ''Ο τόπος έχει ανάγκη ισχυρά και δημοκρατικά κόμματα. Αλλά συμφέροντα επιθυμούν δικαώς τα μικρά κα τα αδύναμα κόμματα''.

Ακόμη δήλωσε αρνητική έκπληξη από τις δηλώσεις Χρυσοχοϊδη τονίζοντας ότι εάν έχουν βάσει τα όσα ανέφερε «οφείλει να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες και να παραιτηθεί άμεσα από τα υπουργικά του καθήκοντα». Σε υψηλούς τόνους ο Κοζανίτης βουλευτής θύμισε ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης ήταν από τους προνομιακούς συνομιλητές του Γ. Παπανδρέου και υπουργός Ανάπτυξης ακόμη και σήμερα.

Για το θέμα της διαδοχής ζήτησε ψυχραιμία από όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν φιλοδοξίες και πρότεινε το θέμα της διαδοχής να συζητηθεί εφ'όσον έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαπραγματεύσεις για την νέα δανειακή σύμβαση της χώρας. «Να προσηλωθούν στις διαπραγματεύσεις και να υποτάξουν τις φιλοδοξίες τους στην ασφαλή πορεία της χώρας. Δεν θα πάθει κανείς τίποτα εάν οι διαδικασίες για νέα ηγεσία γίνουν δύο μήνες αργότερα» σημείωσε με νόημα ο Γ. Βλατής.

Η συνέντευξη του Γιάννη Βλατή στο Σπύρο Κουταβά και στο Veto91fm

{mp3}111206_vlatispapandreoy{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 05:25