Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 13:49

3 Φεβρουαρίου οι εκλογές στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας (audio)

teiΑκυρώθηκαν οι εκλογές στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας πριν από λίγες ημέρες όταν ομάδα φοιτητών εισέβαλε στον χώρο διεξαγωγής της ψηφοφορίας και άρπαξαν τις κάλπες. Ο επί σειρά ετών πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας Κώστας Δελίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του veto 91.0 fm για το περιστατικό τόνισε πως «την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών μια μικρή ομάδα φοιτητών εισέβαλλε στους χώρους που γινόταν η ψηφοφορία και πήραν τις κάλπες .

Οι συνάδελφοι της εφορευτικής επιτροπής δεν μπορούσαν να αντιδράσουν διαφορετικά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι εκλογές». Σε οτι αφορά την εφαρμογή του νόμου για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο κ. Δελίδης είπε χαρακτηριστικά ότι «η εφαρμογή του νόμου πρέπει να περπατήσει γρήγορα διότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στα ιδρύματα» και συνέχισε λέγοντας πως «δεν μπορεί να ψηφίζεται ένας νόμος με τεράστια πλειοψηφία και από την άλλη μεριά να υπάρχουν «αντάρτες» οι οποίοι να μην εφαρμόζουν νόμους της δημοκρατίας».

delidis

Ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε η 3η Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και όπως ανέφερε ο κ. Δελίδης «στο διάστημα αυτό θα υπάρξουν οι απαραίτητες επαφές με τους φοιτητές κυρίως για να τους πείσουμε ότι πρέπει και αυτοί να συμβάλλουν στην υλοποίηση του νόμου. Γιατί εάν ο νόμος δεν υλοποιηθεί θα οδηγηθούμε στο χάος».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΔΕΛΙΔΗ ΣΤΟ VETO 91.0 FM

{mp3}120119_delidis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 14:09