Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 17:52

Τη σύλληψη του διευθυντή των Νέων ζητά ο Π. Καμμένος

ο διευθυντής των Νέων, Παναγιώτης Λάμψιας ο διευθυντής των Νέων, Παναγιώτης Λάμψιας

Τη σύλληψη του διευθυντή των Νέων, Παναγιώτη Λάμψια, μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, έπειτα από τα διαδοχικά δημοσιεύματα της εφημερίδας για την υπόθεση της πώλησης

στρατιωτικού οπλισμού στη Σαουδική Αραβία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tanea.gr.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα, «η κατάφωρα εκβιαστική πρακτική Καμμένου ήρθε σε συνέχεια ενός απίστευτου κρεσέντο συκοφαντικών αθλιοτήτων, ψευδών και λάσπης που εκστόμισε κατά στελεχών των ΝΕΩΝ σε πρωινή συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ, με αφορμή την αποκάλυψη ότι οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας δεν αναγνώριζαν τον Παπαδόπουλο ως εκπρόσωπο της χώρας, και ζητούσαν να υπάρξει διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο κυβερνήσεων». 

«Ο ίδιος ο υπουργός που επαίρεται ότι έχει καταθέσει πάνω από 50 αγωγές στα ΝΕΑ και θα καταθέτει μία για κάθε δημοσίευμα, δεν έδωσε φυσικά την παραμικρή απάντηση στα σοβαρότατα ερωτήματα που προκαλεί η υπόθεση, και προσπάθησε με δόλιο τρόπο να διαστρεβλώσει εντελώς την πραγματικότητα εμφανιζόμενος ως θύμα δήθεν συκοφαντικής επίθεσης, σε μια υπόθεση η οποία έχει τρομακτικά κενά, και πλήθος σκιών», τονίζεται. 

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το πρωί ο υπουργός Άμυνας είχε διαψεύσει δημοσίευμα της εφημερίδας, προαναγγέλλοντας πως θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας. 

 

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σημείωνε: «Επειδή συνεχίζονται τα ανακριβή δημοσιεύματα της εφημερίδας "Τα Νέα" που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και για να τελειώνει κάθε συζήτηση, παραθέτουμε την άδεια εξαγωγής τελικού χρήστη όπου φαίνεται ξεκάθαρα η διακρατική συμφωνία υπογεγραμμένη από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών».

πηγη: http://www.liberal.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 17:56