Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 08:42

Ο Σταύρος Θεοδωρακης στο συμπόσιο των Δελφών μιλά για τα fake news

"Το βιογραφικό μου λέει ότι γεννήθηκα στα Χανιά, μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα και δούλεψα ως δημοσιογράφος για 30 χρόνια, αφού πρώτα δοκίμασα πολλές δουλειές του ποδαριού.

Όμως το 2014 “αποκαλύφθηκε” ότι ήμουν ανηψιός της Δάφνης Σημίτη, η οποία κατάγεται από την Άρτα – διπλανό χωριό απο τα Χανιά ως γνωστόν – ήμουν συνέταιρος του Μπόμπολα και πολλών άλλων εργολάβων και ενεργούμενος της Μέρκελ – την εποχή βέβαια που στην Ελλάδα η Μέρκελ ήταν Μαντάμ Μέρκελ." Αυτά είπε ο Σταύρος θεοδωρακης κατά την εναρξη της ομιλίας του στο συμπόσιο των Δελφών για τα fake news τις ψευτικες ειδήσεις. Προκειται για εναν πολιτικο που οι fake news ειδησειςπου αφορούσαν το προσωπό του γνωρισαν δόξες ακόμη και απο ημιεπίσημα πολιτικα χείλη της κυβερνησης των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. 

Συνεχιζει ο αρχηγός του ΠΟΤΑΜΙΟΥ επισημαίνοντας οτι "τα Fake News λοιπόν τα γνωρίζω εκ προσωπικής πείρας πριν αποτελέσουν προϊόν μελέτης.

Οι φανατικοί των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν ίσως η πρώτη μεγάλη οργανωμένη ομάδα στην Ευρώπη που χρησιμοποίησε κατά κόρον τα FakeNews. Και αυτό το εύσημο κάποια στιγμή πρέπει να αποδοθεί. Ήταν η εποχή που το κάθε tweet αμειβόταν με 60 λεπτά όπως αποκάλυψε ένα γνωστό τρολ, ο καλός στρατιώτης PeterParker83..."

Δες την οκτάλεπτη ομιλία μου για τις πολιτικές επιπτώσεις των Fake news:

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 08:54