Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 18:45

Tο νέο τεύχος του Τogether 28!

Περάσαμε μια εβδομάδα με τον Βασίλη Κυριακού και γνωρίσαμε τον Ρένο Χαραλαμπίδη.  Ενημερωθήκαμε για τη διάκριση και την πρωτιά της ΔΙΑΔΥΜΑ και διεκδικήσαμε το Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό

Βραβείο Energy Globe για το νοσοκομείο Γρεβενών. Καπνίσαμε έξω, πήγαμε σε μάγισσες, σε καφετζούδες και ανακαλύψαμε τα κρυμμένα μυστικά της καφεμαντείας. 

Κάνουμε Πάσχα στη Δυτική Μακεδονία, αναβιώνουμε τα ήθη, έθιμα και τις παραδόσεις  βγαλμένα από τα βάθη του χρόνου και καλωσορίζουμε την άνοιξη με τις Λαζαρίνες.  Κουβεντιάσαμε με τον Θεοφύλακτο Ζυμπίδη, πρόεδρο της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας για την τουριστική συνείδηση, την ανάπτυξη και τα σχέδια της Εταιρίας Τουρισμού.  Tαξιδέψαμε   μέχρι τη μαγευτική Κέρκυρα, η οποία φόρεσε τα γιορτινά της για τη Λαμπριά, όπως την ονομάζουν ανακαλύπτοντας τα μοναδικά εθιμοτυπικά στοιχεία του νησιού. Κουβεντιάσαμε με το δήμαρχο του νησιού  Κώστα Νικολούζο αλλά και με τον αρχιμουσικό της παλαιάς φιλαρμονικής  Σπύρο Προσωπάρη. 

Σαλπάραμε με το καράβι της Κιβωτού παρέα με το δημιουργό της Κυριάκο Ηλιάδη και περιπλανηθήκαμε στον κόσμο της αναπηρίας . Αναρωτηθήκαμε πως είναι η ζωή μέσα και έξω από τη φυλακή συζητώντας με έναν πρώην φυλακισμένο ακούγοντας χωρίς φόβο και πάθος την ιστορία του. Ακούσαμε τη θετική φωνή γιατί δεν χρειάζεται η αφορμή κάποιας παγκόσμιας ημέρας για να καταστεί το ζήτημα της πρόληψης και της ενημέρωσης για τον ΗIV επίκαιρο. Ο Γιώργος Τσιακαλάκης μας ενημέρωσε για τον HIV , το στίγμα και το φόβο και εθελοντής του Check Point μας μίλησε για τη λειτουργία των κέντρων πρόληψης. Περάσαμε από τα αλώνια στα καψώνια αφού μάθαμε τα μυστικά και ψέματα της ψυχρολογίας της προσδοκίας . Φορέσαμε τα ρούχα μας αλλιώς, εξερευνήσαμε τον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης  μέσα από ταινίες και βιβλία, ακούσαμε μουσική. Μας έκοψε το βήχα ο Αναστάσιος  Σιδηράς  και  γνωρίσαμε τους τύπους πελατών των εστιατορίων .

Αυτά και άλλα πολλά στο 28ο τεύχος του Together…

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 18:49