Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 10:27

Επισήμανση

Δέκα  ώρες εντός της δικαστικής αίθουσας επί δύο ημέρες για να γραφτούν τριακόσιες πενήντα λέξεις στο ρεπορτάζ για την αθώωση των οκτώ υψηλόβαθμων υπαλλήλων του ΣΔΟΕ Δυτικής Μακεδονίας.

Η Είδηση δημοσιεύτηκε ως αποκλειστική στο vetonews, στην συνέχεια μεταδόθηκε από το ΑΠΕ ΜΠΕ και αναπαράχθηκε από τα ΜΜΕ που είναι συνδρομητές του. Ορισμένοι δημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες μμε  στην Κοζάνη και την δυτική Μακεδονία αναμετέδωσαν την είδηση στις σελίδες  τους μη αναγράφοντας ως όφειλαν τόσο το όνομα του συντάκτη όσο και του ΑΠΕ.  Κι αν στην Αθήνα οι δημοσιογράφοι των εκεί μμε  μπορεί να μην γνωριζουν εστω το πρόσωπο του συντάκτη οι εδώ τοπικοί δεν μπορούν να επικαλεστούν αυτό τον ισχυρισμό. Δυστυχώς η ευτυχώς είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε. Αντίθετα νομίζοντας ότι είναι "έξυπνοι" σημείωσαν μόνο σε ποιο μμε «διάβασαν» την είδηση. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει και μάλιστα τείνει να γίνει μια κακή συνήθεια. Οφείλω να αναφέρω ότι ο συνάδελφος Π. Πλιάτσιος (Κozanimedia.gr) τίμησε την ενδεδειγμένη  δημοσιογραφική πρακτική.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 10:58