Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 14:43

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησε ο συνδυασμός Όλα Αλλιώς' στη Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη

Με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Παν. Δημόπουλο και κ. Παν. Πτωχούλη συναντήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης Περικλής Αλειφέρης μαζί

με αντιπροσωπεία υποψηφίων του συνδυασμού «Όλα Αλλιώς για το Δήμο Κοζάνης, όπου ενημερώθηκαν για την μετεγκατάσταση και την ανάπτυξη της νέας βιβλιοθήκης στην πλήρη της κλίμακα.

Κατά της διάρκεια της συνάντησης τόσο ο κ. Δημόπουλος όσο και ο κ. Πτωχούλης αναφέρθηκαν τόσο στον πλούτο των τεκμηρίων της συλλογής της βιβλιοθήκης όσο και στα  διοικητικά-οργανωτικά διακυβεύματα που αντιμετώπισε, αντιμετωπίζει και θα έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση της ΚΔΒΚ, από την εξασφάλιση – συν τω χρόνω – του μέγιστου δυνητικού ύψους επιχορήγησής της από τον Δήμο και την ολοκλήρωση του Μουσείου της Βιβλιοθήκης μέχρι τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας της κατ’ απαίτηση των χρηστών της.

                Από την πλευρά του ο κ. Αλειφέρης στάθηκε την ανάγκη να μην γίνει καμία έκπτωση στην συντήρηση του κτιρίου που κοσμεί πραγματικά την πόλη και τείνει να μετατραπεί σε ένα νέο τοπόσημο για κατοίκους και επισκέπτες. Αναφέρθηκε, επίσης, στην εξάντληση όλων των δυνατοτήτων για την καθιέρωση της Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης ως φορέα διεθνούς αναφοράς μέσω συνεργασιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Τέλος, επισήμανε ότι οι συνδυασμοί που κατέρχονται στον «στίβο» θα πρέπει δεσμευτούν πριν τις δημοτικές εκλογές ότι η νέα διοίκηση που θα προκύψει δεν θα μετατρέψει τη δομή σε πεδίο τοποθέτησης πολιτικών φίλων ούτε θα αναλωθεί σε μικροπολιτικές και στείρες τοποθετήσεις. «Η Βιβλιοθήκη είναι ένας θεσμός που έχουν αγκαλιάσει οι δημότες και το στοίχημά μας είναι να γίνεται καλύτερη πιο ανοιχτή και εξωστρεφής κάθε μέρα που περνάει», κατέληξε ο κ. Αλειφέρης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 14:50