Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 12:13

Η προσφορά και το ευχαριστήριο μήνυμα του Φιλοπρόοδου συλλόγου Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, η πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα δράση του συλλόγου στις φυλακές στο Φελλί Γρεβενών

Με αφορμή το εξαιρετικό αφιέρωμα στο ρεμπέτικο, από το Δημήτρη Μυστακίδη και τους συνεργάτες του, που απολαύσαμε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στο Στέκι, ζητήσαμε και έγινε με θέρμη αποδεκτή η ιδέα της μεταφοράς μέρους της παράστασης για τους φυλακισμένους, την επόμενη μέρα.

Η μουσική εκδήλωση συνοδεύτηκε με προσφορά βιβλίων, ειδών ένδυσης και υπόδησης που επιλέξαμε από το «Μαγαζάκι της προσφοράς» του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε εγκάρδια για την αφιλοκερδή συμμετοχή του Δημήτρη Μυστακίδη και των μουσικών του, την Ιερά Μονή Αναλήψεως για την προσφορά ειδών ένδυσης και υπόδησης, τη Μεταφορική εταιρεία «Πούχιας» για τη δωρεάν μεταφορά τους και τέλος τη Διεύθυνση των φυλακών για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

Νιώθουμε την ανάγκη, όπου και όσο υπάρχουν άνθρωποι, στην όποια δυσκολία της ζωής τους, να είμαστε εκεί, να είμαστε αρωγοί, να είμαστε συνάνθρωποι.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου, μέρα μεσημέρι, ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι συνεργάτες του κατάφεραν με τις μουσικές τους να «αντιλαλούν οι φυλακές»!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 12:19