Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 11:01

Το Πρώτο Θέμα ζήτησε συγγνώμη από τον Παύλο Πολάκη

Το Πρώτο Θέμα αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη μετά από επιστολή του δικηγόρου του για μια κατάπτυστη ανάρτηση κειμένου με τίτλο:

«Κορωνοϊός - Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων»

Η απάντηση του Πρώτου Θέματος:

"Εκ παραδρομής, ο τίτλος του άρθρου αποδόθηκε αρχικά ως: «Κορωνοϊός - Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων»  Ζητούμε συγγνώμη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παύλο Πολάκη, για την ατυχή, ψευδή και άστοχη ανάρτησή μας. Ουδέποτε ο κ. Πολάκης ανέφερε κάτι τέτοιο και ούτε θα μπορούσε να είχε προβεί σε τέτοια αναφορά."

Ο Παύλος Πολάκης ανήρτησε τη διόρθρωση σε ανάρτησή του στο facebook.

ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ,ΕΤΣΙ ΘΑΧΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ...
Έστειλα πριν λίγη ώρα αυτό το κείμενο μέσω δικηγόρου στο Πρώτο Θέμα για μια κατάπτυστη ανάρτηση που ειχε κάνει!

Προς: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Κύριοι,

Αναρτήσατε σήμερα στον ιστότοπό σας ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ άρθρο, με τίτλο “ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ - ΠΟΛΑΚΗΣ : Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων”.

H ηλεκτρονική διεύθυνση της ανάρτηση σας είναι https://www.protothema.gr/…/koronoios-polakis-euhomai-na-s…/.

Ήδη, ο εντολέας μου έχει λάβεις πλήθος αναφορών από όλη την Ελλάδα, σχετικά με το άθλιο αυτό δημοσίευμα. Επίσης ήδη η ανάρτησή σας έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο διαδίκτυο (συνημμένο).

Σας καλούμε όπως, ΑΜΕΣΑ, ανασκευάσετε το άρθρο και αναρτήσετε στο τέλος του ιδίου άρθρου τα ακόλουθα :

“Ζητούμε συγγνώμη από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλο Πολάκη, για την ατυχή, ψευδή και άστοχη ανάρτησή μας με τίτλο "ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ - ΠΟΛΑΚΗΣ : Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων”.
Ουδέποτε ο κ. Πολάκης ανέφερε κάτι τέτοιο και ούτε θα μπορούσε να είχε προβεί σε τέτοια αναφορά"

Την παραπάνω δήλωση θα αποστείλετε επίσης και στον υπογράφοντα την παρούσα, πληρεξούσιο δικηγόρο του κ. Πολάκη, στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κιν. 6944-5- - - - -).

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΗΡΘΕ Η ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

Από: info info <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>
Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2020 - 12:37:00 πμ EET
Προς: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θέμα: Διόρθωση ανάρτησης για Παύλο Πολάκη

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 11:03