Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 12:04

ΤΟ ΕΒΕ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ 75η ΔΕΘ

altΗ Διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης (ΕΒΕ) καλεί τις επιχειρήσεις - μέλη του  που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε ενιαίο περίπτερο του ΕΒΕ στην Θεματική ενότητα της 75ης ΔΕΘ που φέρει τον τίτλο «Η Ελλάδα των ΕΘΝΩΝ» να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στη Δ/νση του Επιμελητηρίου, ώστε να διοργανωθεί μια άρτια και εκ των προτέρων θετική Εκθεσιακή Παρουσία των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους στο μεγαλύτερο Διεθνές Εκθεσιακό γεγονός της Χώρας μας στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η 75η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2010, Στόχος της διοργανώτριας HELEXPO, όπως τόνισε στο ΕΒΕ ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, είναι η δυναμική συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων όλης της χώρας και η προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων , μέσω συνεργασίας με τα αρμόδια Επιμελητήρια, στην εκθεσιακή ενότητα «Η Ελλάδα των Εθνών».

Η «Ελλάδα των Εθνών» θα αποτελέσει την εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στο αφιέρωμα «GlobalExchange», όπου κάθε τόπος εστιάζει στην παρουσίαση της «Ταυτότητάς» του, αυτό για το οποίο φημίζεται: Ιστορία – Μνημεία, Πολιτισμός – Λαϊκές Γιορτές – Παράδοση, Τουρισμός (Νησιά – Τουρισμός Υπαίθρου – Θαλάσσιος & Χειμερινός Τουρισμός), Επιχειρηματικότητα – Τεχνολογία – Καινοτομία.

Μέσα από την ενότητα «Η Ελλάδα των Εθνών», η Ελλάδα προβάλλει την «ταυτότητα» των περιοχών της και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προϊόντα τους.

Στόχος είναι, στην 75η ΔΕΘ, τη μεγαλύτερη επιχειρηματική γιορτή της Ελλάδας, οι καλύτεροι από κάθε γωνιά της Ελλάδας, εντός αλλά και εκτός συνόρων, να  δώσουν το παρόν για να δείξουμε ότι υπάρχουν και στη σύγχρονη Ελλάδα επιχειρήσεις, που επενδύουν στα ζητούμενα: την επιχειρηματικότητα, την ανταγωνιστικότητα, την ποιότητα, την καινοτομία, την επιτυχία.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο ενιαίο περίπτερο του ΕΒΕ να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής που μπορούν να λαμβάνουν από την υπηρεσία του ΕΒΕ στην Κοζάνη (Ι. Φαρμάκη 2) εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με το τηλ 24610-41693 κα Δούσιου το αργότερο ως 6 Αυγούστου 2010.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 12:16